Δεν υπάρχει δεξιόστροφος ή αριστερόστροφος φασισμός. Αυτές οι αρλούμπες λέγονται μόνο στην Ελλάδα.
Δεν υπάρχει δεξιόστροφος ή αριστερόστροφος φασισμός. Αυτές οι αρλούμπες λέγονται μόνο στην Ελλάδα.
Το Matrix που έχουν βυθίσει οι διαστρεβλωτές των πάντων την ανθρωπότητα!

Μέτα απο τόσο καιρό βρήκαμε και ενα σχόλιο ενός λογικού χρήστη του DISQUS,εκτός τα αριστερα troll που λυμαίνονται οχι μονο σε δίκες τους ιστοσελίδες που ειναι στην πρώτη θέση αφού έχουν χρήμα για τρέλες προωθήσεις,και κάνουν συνεχεία μόνιμη διασπορά αριστερών ψευδών ειδήσεων και προπαγάνδα, βαζουν τα troll τους να σχολιάζουν και σε μη δίκες τους σελίδες.

Ιδού ένα σχόλιό με λογική:

Δεν υπάρχει δεξιόστροφος ή αριστερόστροφος φασισμός. Αυτές οι αρλούμπες λέγονται μόνο στην Ελλάδα.

Ο Φασισμός είναι ένα πολιτικό κίνημα που αναπτύχθηκε στην Ιταλία του Μεσοπολέμου και περιλάμβανε και λογοκρισία. Μέχρι εκεί.

Ο κομμουνισμός δεν έχει καμία σχέση με το φασισμό αλλά περιλαμβάνει πολύ αυστηρότερη λογοκρισία και είναι πολύ πιο σκληρός.

Ο Στάλιν δεν ήταν φασίστας αλλά κομμουνιστής. Οι Αναρχικοί δεν είναι φασίστες αλλά επιβάλλονται με τη βία και τη λογοκρισία.

Αναρχικοί είναι, και η συμπεριφορά τους δεν είναι φασιστική αλλά κομμουνιστική. Στην Ελλάδα τα ονομάζουμε όλα φασισμό επειδή έχει επικρατήσει η κομμουνιστική ιδεολογία.

Πλην της Ελλάδος και της Β. Κορέας πουθενά αλλού στον κόσμο δεν λέγονται τέτοιες ανοησίες. (Τέλος σχολίου)

Πιο συγκεκριμένα:

Ο Μπενίτο Μουσολίνι ιδρύει την εφημερίδα Il popolo d' Italia (Ο λαός της Ιταλίας) και την ομάδα Fasci Autonomi d'Azione Rivoluzionaria (Αυτόνομες Φάσι Επαναστατικής Δράσης) απο εδω ειναι η καραμέλα Φάσι = "φασίστες" που λένε οι κήρυκες της υποκρισίας της άπατης και τους ψέματος μέρα νύχτα τους πάντες για να τους στοχοποιούν, εκτός τους αριστερούς, και κάνουν :Διέγερση σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια.Άρθρο 184. Επίσης κάνουν μόνιμα Διασπορά αριστερών ψευδών ειδήσεων Άρθρο 187. Και διαπράττουν μια σωρεία αδικημάτων συμφωνα με τους νομούς τους,και τέλος πολεμούν με κάθε τρόπο όλες τις ανεξάρτητες πήγες και προωθούν δίκες τους και μιλάνε για δημοκρατία! αλλα ο όχλος δεν τα βλέπει αυτα που διαβάζει κρυφό αριστερές σελίδες!

Κάντε ενα πείραμα :μπείτε σε μια δήθεν ανεξάρτητη ιστοσελίδα και σχολιάστε υπέρ της Χρύσης αυγής η της Χούντας να δείτε ποσά troll θα σας επιτεθούν!! μπορείτε να το κάνετε και σε σελίδες facebook θα μείνετε έκπληκτοι για το πόσοι πολλοί κρυφό-συμμορίτες ειναι αναμεσα μας!

Ένα άλλο γεγονός σε αυτές τις καθεστωτικές ιστοσελίδες ειναι οτι δεν θα δείτε πότε ένα άρθρο ερευνάς λόγου χάρη για εξωγήινους, για δυνατότητες του ανθρώπου, μη συμβατική ιστορία κτλ, που βαζουν σε σκέψεις την μάζα, και όποτε το κάνουν ειναι μονο και μονο για να πουν για "θεωρίες συνωμοσίας"! τι θα πει αυτός ο όρος? ότι αλήθεια δεν τους αρέσει η δεν μπορούν να καταλάβουν ειναι "θεωρίες συνωμοσίας"!! έτσι ειναι και στην ζωή τους οι αριστεροί, υλιστές που ρίχνουν επίπεδο.. Βάλτε έναν αριστερό να σας μιλήσει για την ζωή μετά την ζωή ,η για εξωγήινους θα σας δώσει την απάντηση :χαζομάρες ειναι αυτά!

Μάλιστα σε πολλές απο αυτές έχουν ορδες απο ψευδό-δημοσιογράφους αριστερούς,και όλα τα άρθρα τους για ιστορία ειναι παραχάραξη και διαστρέβλωση της αλήθειας,και γράφουν πάντα για "κακούς ναζι" που φταίνε για όλα τα κακά, ακομα και για το γεγονός οτι η Γη γυρίζει, και για "καλούς" κομμουνιστές! που "έσωσαν" την ανθρωπότητα απο το κακό! ο Χίτλερ επιβεβαιώθηκε πάντως όταν έλεγε ότι: O κομμουνισμός ειναι μια απειλή για όλη την Ευρώπη... ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications