Δείτε που κατέληξε το ΙΧ μετά τη «βουτιά» στο γκρεμό στα Τρίκαλα
Δείτε που κατέληξε το ΙΧ μετά τη «βουτιά» στο γκρεμό στα Τρίκαλα

Άγνωστο πώς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου ο πατέρας του Ανείπωτη είναι η θλίψη στα Τρίκαλα για τον θάνατο ενός αγοριού 13 μηνών το μεσημέρι της Κυριακής όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του έφυγε για άγνωστο λόγο από το δρόμο και έπεσε σε γκρεμό.

Το σημείο που σημειώθηκε η πτώση του Ι.Χ. είναι στην είσοδο του χωριού Κοτρώνι μετά τη διασταύρωση προς Ελάτη με τους κατοίκους της περιοχής να υποστηρίζουν ότι αυτό ήταν το μόνο επικίνδυνο στην περιοχή.

Για το λόγο αυτό, εξάλλου, υπήρχε η σκέψη να τοποθετηθεί μια προστατευτική μπάρα ώστε να αποτρέπει τυχόν εκτροπές οχημάτων.

Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στο trikalaola.gr πως άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και αρχικά νόμισαν πως είχε σπάσει κάποιος πλάτανος. Όταν, όμως, άκουσαν τις φωνές των τραυματιών, πλησίασαν στο σημείο και τότε διαπίστωσαν τι είχε συμβεί.Στο αυτοκίνητο εκτός από το άτυχο βρέφος βρισκόταν ο 45χρονος πατέρας του, η σύζυγός του και τα άλλα δύο αδέρφια του, δύο κορίτσια ηλικίας 10 και 13 ετών.

Από την πτώση πιο σοβαρά τραυματίστηκε η μητέρα του βρέφους ενώ σε καλύτερη κατάσταση είναι ο πατέρας και τα δύο κορίτσια. Όλοι οι τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Το θάνατο του 13 μηνών αγοριού διαπίστωσαν δύο γιατροί που έτυχε να περνάνε από το σημείο.
Κάτοικοι καταγγέλλουν ότι τα ασθενοφόρα άργησαν να φτάσουν στο σημείο καθώς το όχημα του ΕΚΑΒ από το Κέντρο Υγείας Πύλης ήταν απασχολημένο με τη μεταφορά ασθενή που είχε υποστεί ηλεκτροπληξία. Έτσι το ΕΚΑΒ έστειλε ασθενοφόρο από τα Τρίκαλα, που βρίσκονται σε απόσταση 30χλμ. από το σημείο του δυστυχήματος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications