Αυτός είναι ο Τούρκος που συνελήφθη για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα
Αυτός είναι ο Τούρκος που συνελήφθη για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα

Όπως αναφέρουν σε ρεπορτάζ τους, τα πρακτορεία Doğan, Anadolu, ο Μουσά Αλερίκ, είναι εργάτης του δήμου Αδριανούπολης και έκανε εργασίες στην περιοχή, όταν έκανε μανούβρα με το εκσκαπτικό μηχάνημα και βρέθηκε σε ελληνικό έδαφος

Στη δημοσιότητα έδωσαν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τη φωτογραφία του Τούρκου, που συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης, επειδή πέρασε τα σύνορα και βρέθηκε σε ελληνικό έδαφος.

Όπως αναφέρουν σε ρεπορτάζ τους, τα πρακτορεία Doğan, Anadolu, ο Μουσά Αλερίκ, είναι εργάτης του δήμου και έκανε εργασίες στην περιοχή, όταν έκανε μανούβρα με το εκσκαπτικό μηχάνημα και βρέθηκε σε ελληνικό έδαφος. Αμέσως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη, χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση.

Ο Μουσά Αλερίκ, δήλωσε αγρότης και πως εκτελούσε εργασίες ανανέωσης του δικτύου ύδρευσης για λογαριασμό του δήμου Αδριανούπολης. Ο δήμαρχος, Ρετζέπ Γκιουρκάν, επιβεβαίωσε ότι η σύλληψη έγινε για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα.

Πρόσθεσε ότι ο συλληφθείς έχει οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα της Ορεστιάδας και ότι έχουν γίνει επικοινωνίες προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος ο συλληφθείς.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications