Αστυνομικός μπουμπούκι έκλεβε νεκρούς που μετέφερε στο νοσοκομείο!!
Αστυνομικός μπουμπούκι έκλεβε νεκρούς που μετέφερε στο νοσοκομείο!!

Μία απίστευτη υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητάς στην Κύπρο. Αστυνομικός, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για τη μεταφορά νερών στο νεκροτομείο, φέρεται να έκλεβε τιμαλφή από τις σορούς.

Ποινική και πειθαρχική έρευνα διερευνάται εναντίον αστυνομικού στην Λευκωσία ο οποίος φέρεται να έκλεβε… πεθαμένους!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του REPORTER, ο αστυνομικός είχε μεταξύ άλλων την ευθύνη της μεταφοράς νεκρών στο νοσοκομείο σε υποθέσεις αιφνίδιων θανάτων κατά τις οποίες φέρεται να ξάφριζε τα θύματα.

Η δράση του αποκαλύφθηκε όταν συγγενικό πρόσωπο ηλικιωμένης που πέθανε από φυσικά αίτια και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τον αστυνομικό, αντιλήφθηκε ότι από το θύμα έλειπαν τα χρυσαφικά που φορούσε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν ενώπιον των αρχών, ο αστυνομικός φέρεται να έκλεψε χρυσαφικά και ρολόγια από τους νεκρούς και στην συνέχεια να τα πουλούσε.

Ενώπιον του αστυνομικού διερευνάται ποινική υπόθεση ενώ δόθηκαν οδηγίες από την ηγεσία της δύναμης και τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο βοηθός εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Στέλιο Στυλιανού, ο οποίος επισήμανε ότι το μέλος της Αστυνομίας τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα και εναντίον του διερευνώνται τόσο ποινική όσο και πειθαρχική υπόθεση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications