Ένα κομμάτι απο UFO που βρίσκεται στον Καναδά είναι αυθεντικό - έγγραφο!! Βίντεο:
Ένα κομμάτι απο UFO που βρίσκεται στον Καναδά είναι αυθεντικό - έγγραφο!!

Πρόσφατα ο ερευνητής Ισαάκ Koi (Isaac Koi), ένας δικηγόρος απο την Αγγλία και ερευνητής UFO, ανακοίνωσε ένα άγνωστο περιστατικό στο χώρο των ερευνητών, ένα ασυνήθιστο περιστατικό με συντρίμμια που βρέθηκαν στο βόρειο Saskatchewan (Σασκάτσουαν), στον Καναδά, το 1968.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο κομμάτι συντριμμιών απο UFO, το οποίο μετά από λίγα χρόνια αναλύθηκε, και σύμφωνα με την ανάλυση το αντικείμενο σίγουρα προήλθε από το διάστημα. Ωστόσο, εκείνη την εποχή ο καναδικός στρατός και η κυβέρνηση απέτυχαν να εξηγήσουν τι είδους υλικό ηταν.

Επιπλέον, η κυβέρνηση του Καναδά ήταν αντίθετη με άλλες χώρες, να αποχαρακτηριστεί τα έγγραφα που αφορούσαν UFO και που είναι διαθέσιμα εδώ και δεκαετίες στα Αρχεία της Οτάβα,αλλα πρόσφατα χιλιάδες έγγραφα έχουν αποχαρακτηριστεί και έχουν τεθεί στο διαδίκτυο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε πολλές περιπτώσεις σύγκρουσης άγνωστων αντικειμένων με τον πλανήτη μας, έχουν βρεθεί διάφορα αντικείμενα.

Στην εικόνα που ακολουθεί μπορούμε να δούμε ένα καλλιτεχνικό σχέδιο για το πώς θα ήταν το UFO στην αρχική του κατάσταση και από το οποίο θα μπορούσε να είχε αποσπαστεί το κομμάτι που βρέθηκε στον Καναδά.

Το ακόλουθο είναι ένα από τα έγγραφα UFO, με τίτλο: UF.O. Πώς θα αντιδρούσατε εάν ήσαστε κυβερνητικός αξιωματούχος και σας έστελναν αυτήν την αναφορά;

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications