Άγρια γιούχα σε Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη: Είσαι ψεύτης, μου έκοψες την σύνταξη – Δείτε βίντεο
 Άγρια γιούχα σε Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη: Είσαι ψεύτης, μου έκοψες την σύνταξη – Δείτε βίντεο

Τα άκουσε o φερόμενος και ως πρωθυπουργός της Ελλάδας Τσίπρας στη Θεσσαλονίκη. Την ώρα που έμπαινε στην εκκλησία, κάποιοι από τους πολίτες που βρίσκονταν στον χώρο χειροκρότησαν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όμως υπήρχαν και κάποιοι που γιούχαραν στον πρωθυπουργό, φωνάζοντάς τον «ψεύτη».

Μέσα στις φωνές και τα χειροκροτήματα ακούγεται και κάποιος άλλος να φωνάζει για τις περικοπές στις συντάξεις. «Μού έκοψες την σύνταξη…»

Πλέον έχει ξεχειλίσει η οργή του κόσμου και με τις περικοπές των συντάξεων και με τα ψίχουλα που μοιράζει στους ηλικιωμένους.

Ένας άλλος μαρξιστής και υμνητής του Φιντέλ Κάστρο που δηλώνει "δημοσιογράφος" ,έχει 4999 φίλους αριστερούς, και ηταν και σε όλα τα κανάλια εκτός το star(το μονο πιο ανεξάρτητο) και σήμερα διαχειρίζεται "ανεξάρτητες σελίδες"! είχε δηλώσει οτι δεν πάει στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα, γιατί θα ειναι φασίστες έγραφε! και καπηλεύεται και προσβάλει την μνήμη του Δημήτρη Λιαντίνη που όταν ζούσε κατηγορούσε τους "δημοσιογράφους" σαν και του λόγο του, που χειραγωγούν την μάζα!

Δείτε βίντεο με τις αποδοκιμασίες:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications