20 χρόνια φυλακή στον Βολιώτη επιχειρηματία που είχε πάει διακοπές στην Κέρκυρα με 15χρονη
20 χρόνια φυλακή στον Βολιώτη επιχειρηματία που είχε πάει διακοπές στην Κέρκυρα με 15χρονη

Σε 20ετή φυλάκιση, για παιδεραστία, καταδίκασε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κέρκυρας τον Βολιώτη επιχειρηματία, που συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο, όταν έγινε αντιληπτή η δράση του, από υπαλλήλους ξενοδοχείου της Κέρκυρας.

Ο 56χρονος είχε πάει στην Κέρκυρα για ολιγοήμερες διακοπές με μία δεκατετράχρονη, που αρχικά την παρουσίασε ως κόρη του.

Από τη στάση όμως της ανήλικης κοπέλας και τις αντιστάσεις που πρόβαλε στις «ορέξεις» του 56χρονου, αποκαλύφθηκαν οι προθέσεις του, οι οποίες, όπως αποδείχθηκε, είχαν και τις «ευλογίες» της 40χρονης μητέρας της 14χρονης, που της επιβλήθηκε, χθες, κάθειρξη 12 ετών, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Τι είχε συμβεί

Ο εύπορος επιχειρηματίας που διατηρεί Σούπερ Μάρκετ στη Νέα Ιωνία, φέρεται να πήγε για ολιγοήμερες διακοπές στην Κέρκυρα και διέμεινε σε ξενοδοχείο στην περιοχή «Κανόνι» από την Παρασκευή, έχοντας μαζί του την 15χρονη την οποία παρουσίασε ως στενή του συγγενή.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα ξεκίνησαν όταν το προσωπικό του ξενοδοχείου άκουσε φωνές από το δωμάτιο που έμενε ο 55χρονος και η 15χρονη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία ο Βολιώτης επιχειρηματίας, φέρεται να αποπειράθηκε να βιάσει την ανήλικη, αλλά η 15χρονη προέβαλλε αντίσταση και οι φωνές της παρακίνησαν τους υπαλλήλους του ξενοδοχείου να ενημερώσουν αμέσως τις αστυνομικές αρχές.

Η 15χρονη είναι μέλος μιας εξαμελούς οικογένειας από τη Ν.Ιωνία η οποία ζει στην ανέχεια και εξαρτιόταν σε μεγάλο βαθμό από την «φιλευσπλαχνία» του 55χρονου επιχειρηματία ο οποίος εξυπηρετούσε τις ανάγκες τις οικογένειας. Ως αντάλλαγμα φέρεται να εξασφάλισε την σιωπηρή συναίνεση τουλάχιστον της μητέρας, προκειμένου να έχει την συντροφιά της 15χρονης, ενώ φέρεται να είχε ασελγήσει και στην μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, που σήμερα είναι 18 ετών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο επιχειρηματίας είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Η μητέρα της κοπέλας παραδέχτηκε στον εισαγγελέα ότι γνώριζε για τη σχέση και συναίνεσε για να μεταβεί η κόρη της με τον 55χρονο στην Κέρκυρα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 55χρονος, συνελήφθη στο λιμάνι της Κέρκυρας, από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, όταν προσπάθησε να διαφύγει από το νησί, έχοντας μαζί του και τη 15χρονη. O 55χρονος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, μετά την 48ωρη προθεσμία που ζήτησε και έλαβε από τις δικαστικές αρχές και θα απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ στον εισαγγελέα Κέρκυρας προσήχθη η 40χρονη μητέρα της 15χρονης με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου, προκειμένου να διερευνηθεί αν εμπλέκεται στην όλη υπόθεση, με αντάλλαγμα τη χρηματική ανταμοιβή.

Στο μεταξύ «βράζουν» τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από χρήστες οι οποίοι αναρτούν οργισμένα μηνύματα κατά του 55χρονου, πολλοί εκ των οποίων γνωρίζουν και τα πραγματικά στοιχεία της ταυτότητάς του, ενώ καταφέρονται και κατά της μάνας η οποία έδινε της συναίνεσή της για να κάνει «παρέα» η κόρη της με τον 55χρονο. Στη γειτονιά πάντως που διατηρεί το σούπερ μάρκετ ο επιχειρηματίας, έγινε αμέσως αντιληπτό ότι κάτι συμβαίνει καθώς το κατάστημα χθες Δευτέρα παρέμεινε κλειστό με άνδρες της Ασφάλειας Βόλου να βρίσκονται στον χώρο και να ψηλαφίζουν προσπαθώντας να εντοπίσουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Αν ήταν με αγοράκι θα το έλεγαν διαφορετικότητα... Αν ήταν Πακιστανός θα τον έβγαζαν συνομηλικο

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications