13 Απρ 2018

Ζωντανός κάηκε ο άνδρας που εντοπίστηκε στο φλεγόμενο αυτοκίνητό του

Ζωντανός κάηκε ο άνδρας που εντοπίστηκε στο φλεγόμενο αυτοκίνητό του

Πραγματοποιήθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του οδηγού που βρήκε τραγικό θάνατο στην Αμβρακιά του Θέρμου νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης στον επαρχιακό δρόμο Αμβρακιας – Μελίγκοβας.

Σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε από την Ιατροδικαστή κ. Αγγελική Τσιόλα, ο οδηγός φαίνεται πως εγκλωβίστηκε μέσα στις φλόγες και κάηκε ζωντανός, δηλαδή δεν προηγήθηκε κάποιος τραυματισμός από το τροχαίο ατύχημα που όπως φαίνεται είχε.

Από τη σορό του άτυχου λήφθηκε DNA που θα συγκριθεί με το DNA δυο στενών συγγενών προσώπων 50χρονου επαγγελματία από το Μεσολόγγι, που έχει εξαφανιστεί από το πρωί της Τρίτης. Τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA αναμένονται τις επόμενες μέρες.

dete.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ζωντανός κάηκε ο άνδρας που εντοπίστηκε στο φλεγόμενο αυτοκίνητό του
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: