Η καθεστωτική ελεγχόμενη  επιστήμη δεν μπορεί να αποφασίσει: υπάρχουν τα UFO ή όχι? Ρωσικό Ντοκιμαντέρ
Η καθεστωτική ελεγχόμενη  επιστήμη δεν μπορεί να αποφασίσει: υπάρχουν τα UFO ή όχι? Ρωσικό Ντοκιμαντέρ

Υπάρχουν αρκετές έρευνες που προσπαθούν να προσδιορίσουν την πραγματική φύση των φαινομένων που συνδέονται με την εμφάνιση των UFO σε διάφορα μέρη του κόσμου. Το αυξημένο ενδιαφέρον για τη φύση των αγνώστων αντικειμένων εκδηλώνεται πρώτα απ 'όλα από τις στρατιωτικές υπηρεσίες .

Υπάρχει μια εξειδικευμένη υπηρεσία στο ρωσικό Γενικό Επιτελείο που ερευνά αυτο το θέμα, όπου διατίθενται πολύτιμες πληροφορίες online από όλη την χώρα.Για να παρακολουθήσουν την δραστηριότητα και αναφορές για άγνωστα εναέρια οχήματα στον εναέριο χώρο πάνω απο την Ρωσία η στο έδαφος από το 1993,οπού ο τότε ο διοικητής Βίκτορ Chichevatov διέταξε το σχηματισμό μιας νέας υπηρεσία για τη συλλογή πληροφοριών για αυτο το φαινόμενο .

Τις περισσότερες φορές, οι στρατιωτικοί πιλότοι συναντήθηκαν με αντικείμενα που δεν εντοπίστηκαν στα ραντάρ , σε μια μελέτη, διαπίστωσε ότι το φαινόμενο των UFO λαμβάνει χώρα συχνά πυκνά, αλλά η πραγματική αποστολή τους ειναι άγνωστη και δεν έρχονται σε επαφή με ανθρώπους η το κάνουν μεμονωμένα, πράγμα που σημαίνει ότι οι εξωγήινοι θεωρητικά ειναι φιλικοί σε γήινους .

Στη Σοβιετική Ένωση μια πολύ καλή γνωστής σε θέματα UFO,η Marina Popovich λέει οτι πολλοί πιλότοι και αστροναύτες,είχαν επαφές με εξωγήινη νοημοσύνη αλλα αποσιωπήθηκαν και δεν ερευνήθηκαν και υπήρχε φόβος να μιλάει κάνεις για αυτο το θέμα, επειδή κατά τη σοβιετική εποχή τέτοιες ιστορίες οδηγούσαν συχνά ανθρώπους σε ψυχιατρικά νοσοκομεία. Και υπάρχουν πολλές περιπτώσεις πραγματικής συνάντησης ανθρώπων με άγνωστα αντικείμενα.

Για παράδειγμα, το 1975 ο αμερικάνικος πιλότος Eric Dower, πετώντας πάνω απο την Αφρική σε προγραμματισμένη πτήση, παρατήρησε στον ορίζοντα μια παράξενη ιπτάμενη μηχανή, στο σχήμα του ηταν παρόμοιο ένα τεράστιο πούρο. Το UFO άλλαξε ξαφνικά την τροχιά και γύρισε προς στο αεροπλάνο. Σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί μια επικείμενη σύγκρουση, ο πιλότος αποφάσισε να αλλάξει το ύψος της πτήσης, και προς έκπληξη του είδε ότι το περίεργο αντικείμενο ακολούθησε τον ελιγμό του, ο πιλότος προσπάθησε να ξεφύγει απο το αντικείμενο αυξάνοντας ταχύτητα. Ωστόσο, και το UFO αύξησε την ταχύτητά του, και συνέχισε να κινείται δίπλα στο αεροπλάνο. Μέχρι ώσπου ένιωσε ότι αρχίζει να χάνει τη συνείδηση του, και έστειλε ένα σήμα SOS στην βάση. Ο πιλότος ανέκτησε τη συνείδηση ​​του στο έδαφος,χωρίς να πληγωθεί, και το αεροπλάνο καιγόταν εκεί κοντά. Σε αυτό το περιστατικό, διοργανώθηκε επειγόντως ειδική επιτροπή.

Στην περιοχή της Τεχεράνης, τον Σεπτέμβριο του 1976, εμφανίστηκε ένα μυστηριώδες λαμπερό αντικείμενο και φαινόταν και στα ραντάρ του Διεθνούς Αεροδρομίου Mehrabad,και η ιρανική Πολεμική Αεροπορία έστειλε αεροπλάνα για αναχαίτιση , κατά τη διάρκεια της προσέγγισης με ένα ΑΤΙΑ σε απόσταση 40 χιλιομέτρων ξαφνικά όλα τα όργανα "τρελάθηκαν", και έχασαν και την επικοινωνία με τον πύργο ελέγχου. Ένας από τους πιλότους αποφάσισε να επιτεθεί, αλλά δεν μπορούσε γιατί δεν γινόταν η εκτόξευση του βαλλιστικού πυραύλου απο το αεροπλάνο. Τελικά τα αεροπλάνα αναγκάστηκαν να γυρίσουν επειγόντως στη στρατιωτική βάση. Ταυτόχρονα το UFO εξαφανίστηκε αμέσως στο πουθενά ως δια μαγείας.

Το περιστατικό στο Chelyabinsk, τον Φεβρουάριο του 2013 έγινε γνωστό σε όλο τον κόσμο χάρη στο τεράστιο μέγεθος μιας φωτεινής μπάλας που πετούσε με ταχύτητα βολίδας και ακολούθησε μια ισχυρή έκρηξη απο την σύγκρουση της στο έδαφος. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι η περίεργη σφαίρα είχε μέσα της ένα συμπαγή πυρήνα σε στρογγυλό σχήμα με περιστροφική κίνηση γύρο απο τον εαυτό της,που σημαίνει οτι ηταν τεχνητό αντικείμενο . Η επίσημη ανακοίνωση των επιστημόνων που λίγοι πίστεψαν, έλεγε οτι ηταν ένας μετεωρίτης φυσικής προέλευσης απο τα βάθη του διαστήματος.

Ένα πρόσφατο περιστατικό UFO που θα αναφέρουμε συνέβη στις 20 Μαρτίου 2018, όταν ένας επιβάτης αεροπλάνου που πετούσε στην Κίνα κατέγραψε ένα περίεργο αντικείμενο με το κινητό τηλέφωνο του,και πετούσε παράλληλα με ένα αεροπλάνο. Όλοι οι επιβάτες του αεροσκάφους έγιναν μάρτυρες ενός αγνώστου ιπτάμενου αντικειμένου που πετούσε με ταχύτητα κοντά στο αεροπλάνο. Πολύ περίεργο ήταν το γεγονός ότι το ενσωματωμένο ραντάρ του αεροπλάνου δεν εντόπισε το ξένο αντικείμενο πολύ κοντά του. Ταυτόχρονα, δεν παρατηρήθηκε καμία δραστηριότητα από τα μέλη του πληρώματος ούτε απο τον πύργο ελέγχου το είδαν στα ραντάρ. Αφού έγινε η προσγείωση, ο άντρας δημοσίευσε αμέσως το βίντεο στο Διαδίκτυο.

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ Για μετάφραση πατήστε υπότιτλοι και γρανάζι μετάφραση:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications