14 Απρ 2018

Βίντεο: Ταξίδεψε στον 45ο αιώνα με αυτήν τη μηχανή του χρόνου

Βίντεο: Ταξίδεψε στον 45ο αιώνα με αυτήν τη μηχανή του χρόνου

Συχνά-πυκνά βγαίνουν τα τελευταία χρόνια στα φώτα της δημοσιότητας άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι έχουν ταξιδέψει στο μέλλον. Ο Νταβίντ από τη Σλοβενία (σ. το όνομά του πιθανόν δεν είναι το αληθινό), δεν περιορίστηκε μόνο στις δηλώσεις, αφού έδειξε και την μηχανή που έφτιαξε για να κάνει το ταξίδι στον χρόνο, πηγαίνοντας στον 45ο αιώνα.

Όπως δήλωσε στο Apex TV, άφησε την οικογένειά του για οκτώ χρόνια για να ασχοληθεί ολοκληρωτικά με την εν λόγω μηχανή και τελικά κατάφερε, σύμφωνα πάντα με αυτόν, να την φτιάξει. Η μηχανή του μάλιστα στέλνει ανθρώπους στο μέλλον χρησιμοποιώντας μόνο ηλεκτρικό ρεύμα και νερό.

«Ονειρεύτηκα να φτιάξω μια μηχανή του χρόνου. Πριν από οκτώ χρόνια άφησα τα πάντα, ακόμα και την οικογένειά μου, για να φτιάξω την μηχανή. Ήταν ο βασικός μου στόχος. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, γύρισα όλο τον κόσμο. Έχω βρει στοιχεία. Συνάντησα ένα άτομο με πληγή στο κεφάλι από όπλο με λέιζερ. Ένα άλλο μου έδειξε μια φωτογραφία από 35ο αιώνα.

Στη Γαλλία γνώρισα ένα άτομο που είχε κατασκευάσει μια μηχανή του χρόνου. Μου είπε ότι η μηχανή φτιάχτηκε από από τρία χρόνια και από τότε έχει ταξιδέψει στον χρόνο 40 φορές», επεσήμανε ο Νταβίντ.

Και συνέχισε: «Διαπίστωσα ότι το ταξίδι στον χρόνο μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην υγεία γιατί η μηχανή λειτουργεί με ηλεκτρική ενέργεια. Δεν μπορώ να ξεχάσω τον πόνο που ένιωσα όταν η ενέργεια πέρασε μέσα από το σώμα μου».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο 45ος αιώνας δεν μοιάζει σε τίποτα με τον κόσμο που ζούμε τώρα. «Τα κτίρια έχουν περισσότερους από 500 ορόφους αλλά το πιο ενδιαφέρον είναι οι ιπτάμενες μηχανές».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βίντεο: Ταξίδεψε στον 45ο αιώνα με αυτήν τη μηχανή του χρόνου
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: