7 Απρ 2018

Τύρναβος: Κοιμόταν η ηλικιωμένη όταν την ξάφρισαν οι διαρρήκτες!

Τύρναβος: Κοιμόταν η ηλικιωμένη όταν την ξάφρισαν οι διαρρήκτες!

Χωρίς να το θέλει, άκουσε τις... συμβουλές της ΕΛ.ΑΣ. - Όταν ξύπνησε βρήκε όλο το σπίτι άνω-κάτω

Τις... συμβουλές της ΕΛ.ΑΣ. ακολούθησε χωρίς να το θέλει μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία δεν άνοιξε τα μάτια της όταν τρύπωσαν διαρρήκτες στο σπίτι της στον Τύρναβο, τις πρώτες πρωινές ώρες της Μ. Παρασκευής!

Με την διαφορά ότι δεν προσποιήθηκε την κοιμισμένη, αλλά... κοιμόταν πραγματικά!

Οι άγνωστοι δράστες κινήθηκαν αθόρυβα όταν παραβίασαν την είσοδο του σπιτιού και άρχισαν να ψάχνουν σε όλα τα δωμάτια κι έτσι η ηλικιωμένη που κατοικεί μόνη δεν κατάλαβε απολύτως τίποτα.

Μόνο όταν ξύπνησε, βρήκε άνω- κάτω όλους τους χώρους του σπιτιού και την έλουσε κρύος ιδρώτας, στη σκέψη τι μπορεί να πάθαινε αν ξυπνούσε την ώρα που βρίσκονταν εκεί οι εισβολείς.

Οι κακοποιοί είχαν καταφέρει να βρουν τις οικονομίες της ύψους περίπου 2.000 ευρώ, τα απροσδιόριστης αξίας κοσμήματά της και 11 χρυσές λίρες, τα οποία είχαν αρπάξει και είχαν εξαφανιστεί το ίδιο αθόρυβα όπως είχαν έρθει.

Η ηλικιωμένη κατήγγειλε την κλοπή στην Ασφάλεια, που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ η Σήμανση πήρε αποτυπώνατα από τους χώρους όπου κινήθηκαν.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τύρναβος: Κοιμόταν η ηλικιωμένη όταν την ξάφρισαν οι διαρρήκτες!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: