Τρόμος στη Βουλιαγμένη - Ένοπλοι αλλοδαποί ληστές εισέβαλαν σε σπίτι πασίγνωστης δικηγόρου [Βίντεο]
Τρόμος στη Βουλιαγμένη - Ένοπλοι αλλοδαποί ληστές εισέβαλαν σε σπίτι πασίγνωστης δικηγόρου [Βίντεο]

Νέο περιστατικό ληστείας στη Βουλιαγμένη, αυτή τη φορά στον Λαιμό. Σύμφωνα με πληροφορίες ένοπλοι που μιλούσαν καλά ελληνικά και φαίνονταν αλλοδαποί, εισέβαλαν σε πέτρινη μονοκατοικία στην οδό Λητούς.

Νέο περιστατικό ληστείας στη Βουλιαγμένη, αυτή τη φορά στον Λαιμό. Σύμφωνα με πληροφορίες ένοπλοι που μιλούσαν καλά ελληνικά και φαίνονταν αλλοδαποί, εισέβαλαν σε πέτρινη μονοκατοικία στην οδό Λητούς.

Όπως ισχυρίστηκε μιλώντας στο Star η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, μια 39χρονη γνωστή δικηγόρος, οι ληστές περίμεναν να επιστρέψει στο σπίτι της προκειμένου να την απειλήσουν με όπλο στον κρόταφο, ώστε να τους αποκαλύψει που ήταν κριμένα τα κοσμήματα και τα χρήματα. Σύμφωνα με το θύμα οι ένοπλοι ήξεραν που χτύπησαν.

Η ίδια πρόσθεσε ότι το σπίτι δεν είχε συναγερμό, ενώ οι δράστες μπήκαν από την πόρτα της κουζίνας.
Ειδικότερα, θύμα πασίγνωστη δικηγόρος με το γιο της, που κρατήθηκαν όμηροι από τους αδίστακτους κακοποιούς.
Οι δυο ένοπλοι που μπήκαν στο σπίτι της γνωστής δικηγόρου είχαν μόνο ένα στόχο.

Τα πανάκριβα κοσμήματα της και τα χρήματα που βρίσκονταν στο σπίτι.
«Τους αντιλήφθηκε πρώτος ο πατέρας μου που κοιμόταν κάτω με το γιο μου στο ισόγειο της κατοικίας και του είπαν κάνε ησυχία και δεν θα σας πειράξουμε», λέει η δικηγόρος.

«Τον πήραν μαζί με το γιο μου υπό την απειλή όπλου και ενός διαρρηκτικού εργαλείου που ονομάζεται σκύλα και ανέβηκαν στον 1ο όροφο στην κρεβατοκάμαρά την δική μου. Τεράστιο το σοκ αλλά ως δικηγόρος έχω μάθει να αντιμετωπίζω τα πράγματα πιο ψύχραιμα. Έκανα ακριβώς ότι μου είπαν. Έκανα ησυχία και τους υπέδειξα που βρίσκονται τα χρήματα και τα κοσμήματα. Απόλυτα ήρεμη, ήσυχη το ίδιο και ο γιός μου και ο πατέρας μου».

Η συγκεκριμένη οικεία δεν είχε μέτρα ασφαλείας δεν είχε συναγερμό και ήταν εύκολα προσβάσιμη.
Προσπάθησαν να εισβάλλουν κόβοντας κάγκελα σιδερένια. Βρήκαν την εσωτερική πόρτα κλειδωμένη και ακολούθως βγήκαν από τον ίδιο χώρο που είχαν εισβάλλει και μπήκαν τελικά από την πόρτα του ισογείου την βοηθητική της κουζίνας.
Στενός οικογενειακός φίλος περιγράφει αποκλειστικά στο Star τον εφιάλτη που έζησε η 39χρονη γυναίκα: «Όταν μπήκαν ρώτησαν πού είναι η κοπέλα. Πού είναι το χρυσό και τα χρυσαφικά .Φορούσαν μάσκες.

Η κατάσταση στην Βουλιαγμένη είναι αφόρητη.
Παρακολουθούν και ξέρουν τα πάντα».
Οι κάτοικοι της περιοχής είναι σίγουροι ότι τα σπίτια τους παρακολουθούνται. Δείτε τι αναφέρει χαρακτηριστικά ο οδηγός της δικηγόρου: «Ήταν με παρακολούθηση και στοιχεία. Παρακολουθούσαν καιρό ξέραν την διαρρύθμιση του σπιτιού, τα πάντα».
«Περίμεναν να επιστρέψω στην οικεία μου και θέλανε να βρίσκομαι μέσα όπως το ίδιο θέλανε να βρίσκονται μέσα όλοι οι κάτοικοι.

Όταν ο πατέρας μου λόγω ηλικίας δεν μπορούσε να κάτσει απόλυτα ήσυχος του είπαν Κάτσε κάτω γέρο, γιατί αλλιώς θα δείς τι θά γίνει», λέει η δικηγόρος.
«Μιλούσαν αρκετά καλά ελληνικά αλλά καταλάβαινες ότι ήταν αλλοδαποί . Full face μάσκες φορούσαν».
Σύμφωνα με πληροφορίες οι ένοπλοι ληστές εκτός από κοσμήματα και μετρητά πήραν από το σπίτι και ράβδους χρυσού.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications