10 Απρ 2018

Τον έλεγχο της Ετοιμότητας της Φρουράς … έλεγχε το Τουρκικό Ε/Π στο Τρίγωνο !

Τον έλεγχο της Ετοιμότητας της Φρουράς … έλεγχε το Τουρκικό Ε/Π στο Τρίγωνο !

Τον ‘έλεγχο της Ετοιμότητας της Φρουρά μετά απο την Πασχαλινή Αργίας φαίνεται να έλεγχαν οι Τούρκοι, αφού κανείς σώφρων άνθρωπος πιστεύει οτι το ελικόπτερο έκανε βόλτες Αναψυχής !

Το Γεγονός οτι η Φρουρά αντέδρασε με τροχιοδεικτικά Πυρά δείχνουν πυρά Πολυβόλου και μάλιστα προειδοποιητικά και όχι κατά του στόχου !

Αν υπάρχει σχέδιο κατάληψης κάποιας νησίδας στο Τρίγωνο πρέπει να αναμένεται και έλεγχο της Περιοχής με Ταχύπλοα Σκάφη και εδώ πρέπει το ΓΕΣ να έχει τα μάτια του δεκατέσσερα!

Το ότι η Φρουρά αντέδρασε με Πυρά πρέπει να είναι στο πλαίσιο των νέων Διαταγών που έχουν πάρει οι επικεφαλής των Υπερασπιστών των νησίδων απο τους Σχηματισμούς

Υπήρξε αν οι Πληροφορίες είναι σωστές σοβαρή και Υπεύθυνη αντίδραση απο τους Μαχητές που δεν αντέδρασαν με τον αναφέρουν το Γεγονός και να περιμένουν Εντολές που πιθανόν θα καθυστερούσαν …

Αν και το πιθανότερο ήταν να μην έφταναν ποτέ και σίγουρα μετά το Πέρασμα του Τουρκικού Ελικοπτέρου ίσως και πάνω απο το Φυλάκιο !

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τον έλεγχο της Ετοιμότητας της Φρουράς … έλεγχε το Τουρκικό Ε/Π στο Τρίγωνο !
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: