Απίστευτη πράξη ανθρωπιάς από τον επιχειρηματία Κωνσταντινίδη: Σύνταξη στην οικογένεια και κάλυψη σπουδών στα παιδιά του νεκρού πιλότου!
Απίστευτη πράξη ανθρωπιάς από τον επιχειρηματία Κωνσταντινίδη: Σύνταξη στην οικογένεια και κάλυψη σπουδών στα παιδιά του νεκρού πιλότου!

Σπουδαία κίνηση από τον Λαρισαίο επιχειρηματία, Γρηγόρη Κωνσταντινίδη, ιδιοκτήτη της γνωστής αλυσίδας ζαχαροπλαστείων, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει σημαντική οικονομική βοήθεια στην οικογένεια του άτυχου πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου.

Ο κ. Γρηγόρης Κωνσταντινίδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της γνωστής αλυσίδας ζαχαροπλαστείων, ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως θα ενισχύσει την οικογένεια του αδικοχαμένου πιλότου Γιώργου Μπαλταδώρου, με μηνιαία σύνταξη ύψους 500 ευρώ, ενώ παράλληλα θα καλύψει και τις σπουδές των παιδιών του.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

Ἐπειδή τό κράτος εἶναι ἀνάλγητο ἐως ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ καί μάλιστα ἐχθρικό καί ταυτοχρόνως βλάσφημο σέ ΚΑΘΕ τί ΕΛΛΗΝΙΚΟ καί ΟΡΘΟΔΟΞΟ θέλω νά φύγω ἀπό τά λόγια τίς εὐχές καί τά κροκοδείλια δάκρυα περνώντας ἀμέσως στήν πράξη καί νά δηλώσω δημοσίως πῶς ἡ οἰκογένεια τοῦ ἀδικοχαμένου
ΑΕΤΟΥ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΥ
θά λαμβάνει ἀπό τήν ἑταιρεία μας κάθε ἀρχή τοῦ μηνός 500€ ὥς σύνταξη.
Ἐπίσης δεσμεύομαι νά καλύψω τά ἔξοδα τῶν σπουδῶν τῶν παιδιῶν του, ὡς ἐλάχιστο φόρο τιμῆς στόν ἀετό μας…
Ὁ θεός ἀς ἀναπαύση τήν γενναίαν του ψυχή καί ἀς ἀπαλυνει τόν πόνο τῶν οἰκείων του…
ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!!!

γιά τά ζαχαροπλαστεία
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΒΕΕ
Γρηγόριος Λ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος
g@konstandinidis.gr”

Kι επειδή οι Αυτιάδες, Τατιάνες κλπ θα τον ψάχνετε για το πιασάρικο θέμα, για να τον βγάλετε στις εκπομπές σας, να σας διευκολύνουμε: το ζαχαροπλαστείο βρίσκεται στην οδό Μητροπόλεως 119 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όποιος προλάβει !

eglimatikotita

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications