Πότε τελειώνει το “συνοικέσιο” του ΣΥΡΙΖΑ με τον Καμμένο...
Πότε τελειώνει το “συνοικέσιο” του ΣΥΡΙΖΑ με τον Καμμένο...

Το “συνοικέσιο” με τον Πάνο Καμμένο ολοκληρώνεται με τις εκλογές, ξεκαθάρισε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, είπε ότι «η πολιτική για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπως και για κάθε υπουργείο, χαράσσεται από τη κυβέρνηση και εκφράζεται από τον πρωθυπουργό και τον αντίστοιχο υπουργό. Αυτό είναι καθαρό, δεν είναι θέμα συζήτησης».

«Βεβαίως, ο κ. Καμμένος έχει συνηθίσει να είναι ο στόχος για τα βελάκια. Και άλλοι υπουργοί είναι, αλλά το σύστημα δεν τους συγχωρεί αυτή τη συνεργασία που έδωσε κυβέρνηση στη χώρα, και της οποίας τα απτά και επιτυχημένα αποτελέσματα αυτή τη στιγμή υπάρχουν και τον Αύγουστο η χώρα θα βγει από την επιτροπεία μετά από τόσα χρόνια ταλαιπωρίας» σημείωσε ο κ. Βίτσας.

Ερωτηθείς εάν το «συνοικέσιο» με τους ΑΝΕΛ ολοκληρώνεται τον Αύγουστο, τόνισε: «Το συνοικέσιο, η συνεργασία, ολοκληρώνεται κατά τη δική μου τη γνώμη με τις εκλογές. Γιατί δεν φτάνει να βγεις από την επιτροπεία, αλλά χρειάζεται συγχρόνως να δημιουργήσεις και έναν χρόνο, μέχρι τις εκλογές του 2019 δηλαδή, όπου θα αναδείξεις τη δική σου ευθύνη πάνω σε ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα το οποίο είναι κεντρικό στοιχείο του να βγεις από την επιτροπεία».

Στην ερώτηση του Γιώργου Αυτιά για το τι θα συμβεί μετά τον Αύγουστο, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής και πρώην αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας απάντησε : «Με τον Πάνο Καμμένο είχα άριστη τριετή συνεργασία. Τώρα στην πολιτική αγάπες δεν υπάρχουν για να το ξεκαθαρίσουμε».

«Έχουμε συμφωνήσει σε μια σειρά πράγματα, να βγάλουμε τη χώρα από την επιτροπεία να την οδηγήσουμε με ασφάλεια στον αναπτυξιακό της δρόμο και αυτό κάνουμε» πρόσθεσε

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications