4 Απρ 2018

Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο - Φόβοι για 4 νεκρούς

Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο - Φόβοι για 4 νεκρούς

Ένα στρατιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη καθώς πετούσε πάνω από το Plaster City της Καλιφόρνια, επιβεβαιώνει το Αμερικανικό Ναυτικό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το ελικόπτερο μετέφερε τέσσερα άτομα. Και οι τέσσερις επιβαίνοντες θεωρούνται νεκροί.

«Προσπαθούμε να επιβεβαιώσουμε τα όσα πληροφορούμαστε καθώς σημειώθηκε ένα περιστατικό με ένα ελικόπτερο. Ζητάμε την υπομονή σας μέχρι να μάθουμε περισσότερα», αναφέρεται σε ανάρτηση του ναυτικού στο Facebook.

Το περιστατικό σημειώθηκε περί τις 2:35 μ.μ. (τοπική ώρα). Διασώστες και πυροσβεστικά έσπευσαν στο σημείο, όπως και ελικόπτερα διάσωσης. Αυτή την ώρα διεξάγεται ευρείας κλίμακας έρευνα.

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τους θαρραλέους ενστόλους και τις οικογένειές τους, που επηρεάστηκαν από αυτό το περιστατικό», ανέφερε, σύμφωνα με το RT, ο Kristopher Haugh, αξιωματούχος του ναυτικού.

«Είμαστε ευγνώμονες για τις προσπάθειες όλων όσοι συμμετέχουν στις έρευνες».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τοπικών μέσω το ελικόπτερο που συνετρίβη ήταν ένα CH-53E, το μεγαλύτερο και βαρύτερο ελικόπτερο του αμερικανικού στρατού. Το εν λόγω ελικόπτερο μπορεί να μεταφέρει έως και 60 άτομα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο - Φόβοι για 4 νεκρούς
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: