9 Απρ 2018

Η Συγκομιδή έχει Ήδη Ξεκινήσει. Ο Πούτιν το Γνωρίζει και το Καλύπτει

Η Συγκομιδή έχει Ήδη Ξεκινήσει. Ο Πούτιν το Γνωρίζει και το Καλύπτει

Μία περίεργη είδηση προβάλει η Daily Star. Το περίεργο ίσως είναι ότι δεν το κάνει με φανερή διάθεση να χλευάσει ή να κοροϊδέψει το περιεχόμενο.

Αν και κρατάει μία ουδετερότητα με τάσεις αμφιβολίας, δίνει την εντύπωση πως η πληροφορία που μεταφέρει μπορεί να έχει κάποιο υπόβαθρο.
Σύμφωνα, λοιπόν, με την dailystar.co.uk υπάρχει ένας σοκαριστικός ισχυρισμός ότι οι εξωγήινοι από τον Νιμπίρου, ήδη βρίσκονται στην Γη. Η Συγκομιδή έχει ήδη ξεκινήσει. Ο Βλαντιμίρ Πούτιν το γνωρίζει και το καλύπτει.

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι παράξενες αυτές πληροφορίες που δεν θα περιμέναμε να συναντήσουμε σε συστημικά και συντηρητικά μέσα, φαίνεται να έχουν ως πηγή τον Christian DeBlanc, έναν συνωμοσιολόγο που «ειδικεύεται» στον Πλανήτη Χ ή Νιμπίρου.

Όμως, μεταδίδει η Daily Star, oι εξωγήινοι από το Nibiru – γνωστοί στους περισσότερους ως Ανουνάκι – υποτίθεται ότι έχουν ήδη φθάσει στον πλανήτη μας. Οι συνωμοσιολόγοι είναι πεπεισμένοι ότι ο ρωσικός στρατός διεξάγει πόλεμο εναντίον των εξωγήινων στη Συρία.

Ο Christian DeBlanc γράφει:
«Το προσωπικό της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας ήταν υπεύθυνο για την καταστροφή των καταλυμάτων των Ανουνάκι πριν, αλλά υπήρξε μία συγκάλυψη της επιχείρησης εξαιτίας του βαθμού δυσπιστίας που περιβάλλει (τον κόσμο για) τους Ανουνάκι. Ωστόσο, ο Πούτιν δεν υποχωρεί στρατιωτικά».

Ένας Ρώσος πιλότος υποτίθεται ότι καταρρίφθηκε από τους Ανουνάκι πριν οι δυνάμεις του Πούτιν καταστρέψουν το φρούριο τους με ένα συνδυασμό πυρομαχικών.

Όλοι αυτοί οι εξωφρενικοί ισχυρισμοί υποτίθεται ότι προέρχονται από πρώην πράκτορα της KGB τον Strelnikov Isaac Stepanovic.
Ο DeBlanc προσθέτει: «Σύμφωνα με τον Stepanovic, η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία έχει πείσει τον Πούτιν να μην μιλήσει για την εξωγήινη και δαιμονική παρουσία στη Συρία, επειδή φοβάται ότι θα έχει μια καταστροφική επίδραση στη χριστιανική πίστη στη Ρωσία αλλά και σε όλο τον κόσμο».

Η Συγκομιδή έχει Ήδη Ξεκινήσει. Ο Πούτιν το Γνωρίζει και το Καλύπτει
Λοιπόν, αν τα διαβάζαμε αυτά σε συνωμοσιολογικές σελίδες, θα είχαμε κάθε δικαίωμα να αμφιβάλουμε και να αμφισβητήσουμε. Άραγε τώρα, που τέτοιους είδους πληροφορίες αναπαράγονται από ενημερωτικούς και επίσημους ιστότοπους, μήπως πρέπει να ανησυχήσουμε ή να παρακάμψουμε το θέμα; Μπορεί να υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από όλο αυτό; Άραγε το Σχέδιο της Μεγάλης Συγκομιδής υπάρχει και συμβαίνει;

diadrastika.com

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η Συγκομιδή έχει Ήδη Ξεκινήσει. Ο Πούτιν το Γνωρίζει και το Καλύπτει
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: