Στις φλόγες η Μυτιλήνη – Σοβαρά επεισόδια μεταξύ κατοίκων και Λαθρομεταναστών – Τα ΜΜΕ κρύβουν την είδηση
Στις φλόγες η Μυτιλήνη – Σοβαρά επεισόδια μεταξύ κατοίκων και Λαθρομεταναστών – Τα ΜΜΕ κρύβουν την είδηση

«Εμπόλεμη ζώνη» η προκυμαία στην Μυτιλήνη – Φωτιές, δακρυγόνα, χειροβομβίδες κρότου, ξύλο – Τρόμαξε το πολιτικό σύστημα και βαφτίζει ακροδεξιούς τους απλούς πολίτες που διαμρτύρονται επειδή δεν αντέχουν άλλο..

Σκηνικό πολέμου χθές το βράδυ στην Προκυμαία Μυτιλήνης, ανάμεσα σε ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και κατοίκους τη Λέσβου, οι οποίοι ξεσηκώθηκαν και απαιτούν εδώ και τώρα την απομάκρυνση των λαθρομεταναστών από το χώρο της Πλατείας Σαπφούς, ο οποίος τελεί υπό κατάληψη επί έξι ημέρες, διαμαρτυρόμενοι για τον εγκλωβισμό τους στο νησί.

Η οργή και η αγανάκτηση των κατοίκων της Λέσβου ξεχείλισε, βλέποντας τους τοπικούς μας άρχοντες να μην μπορούν να κάνουν κάτι και την αστυνομία να έχει δεμένα τα χέρια της μη μπορώντας να κάνει κάτι, προφανώς γιατί έχει άνωθεν εντολές.

Στην Πλατεία Σαπφούς είχε στηθεί από νωρίς ένα σκηνικό πολέμου, με ισχυρή αστυνομική δύναμη να είναι ανάμεσα στους οργισμένους κατοίκους της Λέσβου και τους λαθρομετανάστες μα παραμένουν εκεί παρακολουθώντας τα γεγονότα.

Μέχρι τις 12:00 τα μεσάνυχτα είχαμε μικροσυμπλοκές μεταξύ των δυνάμεων της αστυνομίας και των πολιτών της Λέσβου.
Οι άνδρες της αστυνομίας προκειμένου να επιβάλουν την τάξη έκαναν χρήση δακρυγόνων.
Οι πολίτες της Λέσβου απάντησαν με κροτίδες και λίγο αργότερα έβαλαν φωτιές σε κάδους γύρω από την Πλατεία Σαπφούς.

Η κατάσταση ήταν εκρηκτική και η αστυνομία – προφανώς πήρε εντολές για επέμβαση – ξεκίνησε ένα ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους της Μυτιλήνης, προκειμένου να διαλύσουν τους διαδηλωτές, ενώ ισχυρή αστυνομική δύναμη προστάτευε τους λαθρομετανάστες οι οποίοι παρέμεναν αμετακίνητοι στις θέσεις τους.

Οι διαδηλωτές άρχισαν να σπάνε και να καίνε ότι έβρισκαν μπροστά τους.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης έχουν μεταφερθεί αρκετοί τραυματίες.
Το εξαγριωμένο πλήθος με πέτρες, ξύλα , φωτοβολίδες, μπουκάλια και φωτιές σε κάδους έπαίζε ένα μινι πόλεμο με τα ΜΑΤ που διήρκησε μέχρι τα ξημερώματα

με πληροφορίες lesvospost lesvosnews
Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications