Το αμερικανικό δίκτυο εκφράζει φόβους για τη Ρωσική αεροπορική άμυνα που μπορεί να καταρρίψει 80 αεροπλάνα ταυτόχρονα από 248 μίλια μακριά
Το αμερικανικό δίκτυο εκφράζει φόβους για τη Ρωσική αεροπορική άμυνα που μπορεί να καταρρίψει 80 αεροπλάνα ταυτόχρονα από 248 μίλια μακριά

Kαι είναι ένα από τα πιο φοβερά όπλα στον κόσμο

Η Ρωσία έχει υποσχεθεί να καταρρίψει όλους τους αμερικανικούς πυραύλους που στοχεύουν στη Συρία χρησιμοποιώντας το θανατηφόρο αντιπυραυλικό της σύστημα εν μέσω αυξανόμενων εντάσεων μεταξύ Μόσχας και Ουάσινγκτον.

Το καθεστώς του συριακού δικτάτορα Bashar al-Assad προστατεύεται από τους τρομακτικούς πυραύλους άμυνας S-400, σε «δαχτυλίδι χάλυβα» γύρω από τη χώρα που προστατεύει το Κρεμλίνο.

Τα πιο εξελιγμένα από τα τρομερά συστήματα S-400 της Ρωσίας, έχουν σχεδιαστεί για να καταστρέφουν τα αεροσκάφη και τους βαλλιστικούς πυραύλους, συμπεριλαμβανομένων των πυραύλων μεσαίου βεληνεκούς, και μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν εναντίον στόχων εδάφους, σύμφωνα με τη Ρωσία.

Το S-400 αναπτύχθηκε για πρώτη φορά στη Συρία το 2015 και με την εμβέλεια των 248 μιλίων είναι σε θέση να παρέχει ομπρέλα κάλυψης στον αέρα στην πλειονότητα της Συρίας. Είναι σε θέση να καταγράψει μέχρι και 80 στόχους ταυτόχρονα και λέγεται ότι μπορεί να ταξιδέψει πάνω από 10.000 μίλια / ώρα.

Η Ρωσία ελπίζει επίσης να πουλήσει το σύστημα στο Ιράν και την Τουρκία.

Στρατιωτική δύναμη: Η Ρωσία έχει επιδείξει τη δύναμη των αμυντικών συστημάτων S-400 σε βίντεο που δείχνουν ότι οι πυραύλοι εκτοξεύονται. Το S-400 έχει περιγραφεί ως ένα από τα πιο εντυπωσιακά συστήματα αντιπυραυλικής άμυνας στον κόσμο σήμερα και είναι σε θέση να καταρρίπτει αεροπλάνα και πυραύλους.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ DAILY MAIL : corfiatiko

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications