Αν οι Ρώσικοι «S-400 Triumf» Καταρρίψουν τους Αμερικανικούς «Tomahawk»…Θα γελάσει κάθε «Πικραμένος»
Αν οι Ρώσικοι «S-400 Triumf» Καταρρίψουν τους Αμερικανικούς «Tomahawk»…Θα γελάσει κάθε «Πικραμένος»

Το Σύστημα των S-400 έχει σύμφωνα με πληροφορίες μετακινηθεί και δεν έχει εντοπιστεί απο τα Αμερικανικά Κατασκοπευτικά P-8 που επιχειρούν στη Βόρεια Συρία!

Τι θα συμβεί όπως σε μια εμπλοκή των Ρώσων στη Κρίση της Συρίας …Που και Μέι τρέχει να συνδράμει τους Αμερικανούς με τους Τυφώνες απο την Κύπρο !

Οι Ρώσοι δεν αστειεύονται και οι Ρωσικές Α/Α Δυνάμεις έχουν τεράστια Πολεμική Πείρα απο την Περιοχή αφού έχουν εγκαταστήσει στην Περιοχή 2 Συστοιχίες των S-400 «Triumph» και αν βάλουν στο Στόχαστρο τα Μαχητικά της Δύσης …Τα πράγματα δεν θα έιναι τόσο απλά !

Το πυραυλικό συγκρότημα S-400 «Triumph», είναι βασικό στοιχείο του συστήματος της ρωσικής αεράμυνας και αποτελείται από συστοιχίες αντιαεροπορικών πυραύλων νέας γενιάς, μέσου και μεγάλου βεληνεκούς.

Στην παρούσα φάση, οι S-400 είναι το κύριο στοιχείο του ρωσικού συστήματος αεράμυνας στη Συρία. Το συγκρότημα μπορεί να τεθεί σε πλήρη ετοιμότητα μάχης σε μόλις 5-10 λεπτά.

2. Τι στόχους μπορεί να καταστρέψει το πυραυλικό σύστημα «Triumph» και σε ποια απόσταση;
Το Πυραυλικό Αντιαεροπορικό συγκρότημα S-400 «Triumph» έχει τη δυνατότητα κατάρριψης εχθρικών αεροσκαφών σε αποστάσεις μέχρι 400 χιλιόμετρα, ενώ μέχρι τα 60 χιλιόμετρα, μπορεί να καταστρέφει βαλλιστικούς στόχους που πετούν με ταχύτητα έως και 4,8 km/s, τακτικούς πυραύλους και βλήματα Κρουζ.

Λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητες αυτές, η πυραυλική ομπρέλα από S-400 θα μπορεί να ελέγχει το σύνολο σχεδόν του εναέριου χώρου της Συρίας, ενώ στην ακτίνα δράσης του πυραυλικού συστήματος βρίσκεται τμήμα της Τουρκίας, η Κύπρος, η ανατολική Μεσόγειος και το Ισραήλ.

3. Από πού μεταφέρθηκαν οι S-400 στη Συρία;
Μεταφέρθηκαν από την περιφέρεια της Μόσχας. Εκεί, είχαν την αποστολή της αντιαεροπορικής κάλυψης της Μόσχας. Τώρα, ένα από τα συγκροτήματα θα «υπηρετήσει» στη Συρία.

4. Πως η Ρωσία προστάτευε από αέρος την ομάδα των Αεροπορικών-Διαστημικών Δυνάμεων που επιχειρεί στη Συρία, πριν την ανάπτυξη των S-400;
Πριν από τη μεταφορά των S-400 στην περιοχή, η κύρια «ομπρέλα» που προστάτευε τα ρωσικά στρατεύματα από αεροπορικές επιθέσεις ήταν το αυτοκινούμενο αντιαεροπορικό πυραυλικό συγκρότημα «Buk», ένα από τα πιο αποτελεσματικά συστήματα αεράμυνας μέσου βεληνεκούς σήμερα στον κόσμο.

Οι πύραυλοι «Buk» μπορούν να «φτάσουν» εναέριους στόχους σε ύψη μέχρι και 25.000 μέτρα και να καταστρέψουν βαλλιστικούς πυραύλους, καθώς και στρατηγικά και τακτικά αεροσκάφη. Η ακτίνα δράσης του συγκροτήματος είναι από 3 έως 40 χιλιόμετρα.

Η Κατάσταση στην Περιοχή με τις Δυνάμεις που έχουν αναπτυχθεί μέχρι τώρα απεικονίζεται στην Εικόνα!

5. Πως η Ρωσία προστατεύει τη βάση της από τη θάλασσα;
Το πυραυλοφόρο καταδρομικό «Moskva», που είναι εξοπλισμένο με το σύστημα αεράμυνας «Fort» κάθετης εκτόξευσης (η ναυτική έκδοση των S-300), έπλευσε στα παράλια της Συρίας στην περιοχή της Λαττάκειας και ανέλαβε να εκτελέσει καθήκοντα αντιαεροπορικής προστασίας της ρωσικής αεροπορικής βάσης ως μέσο αεράμυνας μέσης ζώνης.

6. Τι ακριβώς έχει αναλάβει να προστατεύσει η ναυτική έκδοση των S-300;
Το πυραυλικό σύστημα προστατεύει τις ακτές και τα τακτικά συγκροτήματα πολεμικών πλοίων από αεροσκάφη που φέρουν πυραύλους, περιλαμβανομένων των πυραύλων κρουζ, που μπορούν ελιχθούν σε χαμηλά ύψη.

Η μέγιστη ακτίνα δράσης των «Fort» είναι 150 χιλιόμετρα. Η επιχειρησιακή οροφή που μπορούν να πλήξουν στόχους & τα βλήματα είναι άγνωστη !!

Αν όμως οι Αμερικανικοί Πύραυλοι καταρριφθούν απο τους S-400 και τα μυστικά όπλα των Ρώσων που άφησε να εννοηθεί ο Πρόεδρος της Ρωσίας …Τότε θα γελάσει κάθε Πικραμένος

veteranos

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications