3 Απρ 2018

Ρόδος: Δεκατετράχρονη ηρωίδα Ελληνίδα έσωσε από φλεγόμενο σπίτι τρία ανήλικα παιδιά [Βίντεο]

Ρόδος: Δεκατετράχρονη ηρωίδα Ελληνίδα έσωσε από φλεγόμενο σπίτι τρία ανήλικα παιδιά [Βίντεο]

Μία κοπέλα 14 ετών έθεσε τη ζωή της σε κίνδυνο και μπήκε μέσα σε σπίτι που είχε πάρει φωτιά για να σώσει τρία παιδιά.

Το περιστατικό συνέβη στον οικισμό Αφάντου στη Ρόδο όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, διαμέρισμα τυλίχτηκε στις φλόγες την ώρα που μέσα βρίσκονταν μόνα τους τρία παιδιά.

Σύμφωνα με την rodiaki.gr, η 14χρονη Βαρβάρα μόλις αντιλήφθηκε πως ήταν μέσα τα παιδιά έσπευσε να τα σώσει. Η νεαρή τα έβγαλε σώα και αβλαβή, πριν το διαμέρισμα καταστραφεί ολοσχερώς.

«Στο μυαλό μου αυτές τις ημέρες είχα την πενταήμερη, αλλά είχα ένα κακό προαίσθημα και είπα στους γονείς μου να μην πάω. Πίστευα ότι κάτι θα γίνει στην εκδρομή, αλλά τελικά έκανα λάθος. Χθες, έλειπαν όλοι και οι γονείς μου και σχεδόν όλη η γειτονιά. Ήμουν μόνη και μύρισα καπνό.

Μπήκα μέσα στο σπίτι από το παράθυρο, φώναζαν τα παιδιά από μέσα ''Φωτιά, φωτιά''. Ωστόσο, δεν με ένοιαζε αν θα πάθαινα κάτι. Προτιμώ να σώσω τρεις ψυχές, τρία μωρά παιδιά», δήλωσε η 14χρονη Βαρβάρα στο Epsilon, προσθέτοντας πως όνειρό της είναι να γίνει αστυνομικός.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ρόδος: Δεκατετράχρονη ηρωίδα Ελληνίδα έσωσε από φλεγόμενο σπίτι τρία ανήλικα παιδιά [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: