11 Απρ 2018

Πτώση στρατιωτικού αεροπλάνου στην Αλγερία – Τουλάχιστον 200 νεκροί (ΒΙΝΤΕΟ)

Πτώση στρατιωτικού αεροπλάνου στην Αλγερία – Τουλάχιστον 200 νεκροί (ΒΙΝΤΕΟ)

Στρατιωτικό αλγερινό αεροσκάφος συνετρίβη κοντά στο αεροδρόμιο του Boufarik σε απόσταση 20 μιλίων από την πρωτεύουσα της χώρας Algiers με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πάνω από 100 επιβάτες. Ισως και 200, αν το σύνολο των επιβατών που μετέφερε σκοτώθηκαν.

Μετέφερε δεκάδες στρατιωτών και εξοπλισμού και κατέπεσε στις 8 το πρωί τοπική ώρα.Επρόκειτο για ένα ρωσικής κατασκευής Ιl-76 και έχει επιβεβαιωθεί. Άλλωστε ήταν αντιληπτό εξ’αρχής και από τον αριθμό των νεκρών.

Στην αλγερινή Αεροπορία υπηρετούν C-130, Il-76, C-295, αλλά μόνο τα δεύτερα έχουν τέτοια μεταφορική ικανότητα.Αυτόπτες μάρτυρες είδαν ένα τεράστιο σύννεφο μαύρου καπνού στο σημείο της συντριβής το οποίο είναι κοντά στον αυτοκινητόδρομο.

Το αεροσκάφος κατέπεσε σε περιοχή που βρίσκεται στην επαρχία Οούμ αλ-Μπουαγκί, και κατευθυνόταν προς την Κωνσταντίνη.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή που επικαλείται δηλώσεις του αξιωματούχου των υπηρεσιών εκτάκτων αναγκών συνταγματάρχη Φαρίντ Νετσάντ στο δημόσιο ραδιόφωνο, βρέθηκε ένας επιζών ενώ συνεχίζονται οι έρευνες διάσωσης.

Το αεροσκάφος φέρεται ότι μετέφερε στρατιωτικούς με τις οικογένειές τους.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πτώση στρατιωτικού αεροπλάνου στην Αλγερία – Τουλάχιστον 200 νεκροί (ΒΙΝΤΕΟ)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: