19 Απρ 2018

Πέτρος Κωστόπουλος: Τι απαντά στα σχόλια για τη δήλωσή του «ξεβλάχεψα την Ελλάδα»

Πέτρος Κωστόπουλος: Τι απαντά στα σχόλια για τη δήλωσή του «ξεβλάχεψα την Ελλάδα»

Ποικίλα σχόλια και ανελέητο τρολάρισμα έχει προκαλέσει η δήλωση του Πέτρου Κωστόπουλου ότι ξεβλάχεψε μεγάλο μέρος των Ελλήνων, με τον ίδιο να παίρνει θέση μέσω αναρτήσεων στα stories του Instagram.

Η επίμαχη δήλωση έγινε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, όταν ο πρώην εκδότης ρωτήθηκε αν θεωρεί ότι έβλαψε τη νεολαία με τα πρότυπα που προέβαλε μέσω των περιοδικών του. «Έκανα μόνο καλό!.

Πιστεύω ότι ξεβλάχεψα σε μεγάλο βαθμό ένα μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού που εκείνη τη στιγμή έψαχνε την Ευρώπη», είπε, τονίζοντας, μάλιστα, δύο φορές τη λέξη «ξεβλάχεψα».

Όλες αυτές τις μέρες, τα σχόλια στα social media, άλλα χιουμοριστικά και άλλα επικριτικά, δεν έχουν σταματήσει, ενώ θέμα έγινε και στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές. Ο ίδιος, πάντως, απάντησε με χιούμορ, αργά το βράδυ της Πέμπτης:

Αρχικά, «ανέβασε» πολλά emojis που γελάνε μέχρι δακρύων, ενώ στη συνέχεια έγραψε «τώρα θύμωσα! Θα βάλω και τον Ερντογάν να κάνει πόλεμο!».

Δείτε τις αναρτήσεις του:

Πηγή: peoplegreece.com

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Πέτρος Κωστόπουλος: Τι απαντά στα σχόλια για τη δήλωσή του «ξεβλάχεψα την Ελλάδα»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: