Πέταξαν νεκρό βρέφος με τον ομφάλιο λώρο στην Νέα Σμύρνη
Πέταξαν νεκρό βρέφος με τον ομφάλιο λώρο στην Νέα Σμύρνη

Μία απίστευτη τραγωδία έγινε γνωστή λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε νεκρό νεογέννητο βρέφος σε ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το πέταξαν τυλιγμένο με τον ομφάλιο λώρο … Σοκαρισμένη η γυναίκα που αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα, στην οδό Πρηγκιπονήσων 5.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα νεογέννητο αγοράκι, το οποίο εντοπίστηκε σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του Αlpha, το αγοράκι βρήκε μια γυναίκα, την ώρα που καθάριζε τον χώρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του σταθμού, το νεογνό ήταν καλυμμένο με ένα φαράσι.Η γυναίκα σοκαρισμένη κάλεσε τον διαχειριστή της πολυκατοικίας, ο οποίος και ειδοποίησε την Αστυνομία. Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η περιοχή, από το μεσημέρι του Σαββάτου, έχει αποκλειστεί από τις Αρχές που ερευνούν την υπόθεση. Η γειτονιά είναι συγκλονισμένη. Στο σημείο μαζεύτηκε πολύς κόσμος, ωστόσο, η αστυνομία δεν αφήνει να πλησιάσει κανείς, καθώς παίρνει αποτυπώματα από τον ακάλυπτο χώρο της αστυνομίας.

Η αστυνομία, η οποία με τη σειρά της κάλεσε εισαγγελέα, ώστε να γίνουν έρευνες σε όλα τα διαμερίσματα των πολυκατοικιών που «βλέπουν» στον ίδιο ακάλυπτο.Εκτιμούν ότι κάποια μητέρα μόλις γέννησε πέταξε το μωρό στον ακάλυπτο. Όμως είναι πολύ πιθανό οι ένοικοι της πολυκατοικίας να μην έχουν σχέση με το βρέφος.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Τη Δευτέρα, θα διενεργηθεί κατά πάσα πιθανότητα η νεκροψία – νεκροτομή στο νεογνό, για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Υπενθυμίζεται, ότι είναι το δεύτερο ανάλογο περιστατικό μέσα σε λίγους μήνες, αφού τέλη Φεβρουαρίου, είχε εντοπιστεί και πάλι νεογέννητο βρέφος σε κάδο απορριμάτων στην Πετρούπολη, το οποίο είχαν στραγγαλίσει με τον ομφάλιο λώρο του και ένα σκοινί. Παρά τις αδιάκοπες έρευνες των αρχών αυτή η περίπτωση δεν έχει ακόμη εξιχνιαστεί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications