Παραδίδουν και τα νήπια στο σύστημα εκπαίδευσης της Νέας Τάξης ΒΙΝΤΕΟ
Παραδίδουν και τα νήπια στο σύστημα εκπαίδευσης της Νέας Τάξης ΒΙΝΤΕΟ

Πρωτοπόρος η Γαλλία, όπως πάντα, σε κάθε νοοτροπία επιρροής της Λευκής Αδελφότητας, από την εποχή του "Ελευθερία-Ισότητα-Αδελφότητα" έως σήμερα, έρχεται να κάνει υποχρεωτική την παράδοση των νηπίων από τα 3 τους χρόνια, στο σύστημα εκπαίδευσης του κράτους της νεοταξικής νοοτροπίας.

Η απόφαση αυτή παρουσιάζεται ως φυσικό (!!!) επακόλουθο, της ήδη —όπως διατείνεται ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν— παράδοσης του 98% των νηπίων, στο σύστημα κρατικής εκπαίδευσης, από τους γονείς τους.

Για τον Μακρόν και τους ομοϊδεάτες του, το 98%, που αφήνει τα παιδιά του στα χέρια αγνώστων να τα εκπαιδεύσει, είτε επειδή εργάζεται για να επιβιώσει, είτε για οποιονδήποτε άλλο λόγο, είναι ικανό να επιβάλλει στο υπόλοιπο 2%, το να παραδίδει υποχρεωτικά τα παιδιά του στο κρατικό εκπαιδευτικό σύστημα!

Μετά σου λένε, ότι είναι και δημοκράτες οι Γάλλοι κι όλοι όσοι μας σερβίρουν τα πολιτικώς "ορθά" εφευρήματα της αριστεράς, στον δυτικό κόσμο του δήθεν προοδευτισμού.

Θέλετε να δείτε, τι θα κερδίζει το νήπιο από το νέο αυτό υποχρεωτικό σύστημα και πόσο ευτυχισμένοι πρέπει να είμαστε που θα παραδίδουμε τα παιδιά μας στον κάθε εγκεκριμένο από το κράτος εκπαιδευτικό, που θα τα κάνει όπως τα θέλουν αυτοί που εξουσιάζουν τον κόσμο; Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και κρίνετε μόνοι σας!

www.el.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications