Οι εξορκισμοί έχουν αυξηθεί!! τώρα έχουν και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας
Οι εξορκισμοί έχουν αυξηθεί!! τώρα έχουν και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας

Σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, το Βατικανό διοργανώνει μια σειρά μαθημάτων με στόχο να εκπαιδεύσει τους ιερείς για εξορκισμούς, μετά την εμφάνιση της αύξησης της ανάγκης για αυτήν την αρχαία πρακτική που επιδιώκει να «απελευθερώσει» τους ανθρώπους από τους δαίμονες που μπορεί να έχουν μέσα τους.

Ο Cesare Truqui, της Καθολικής Εκκλησίας, είπε σε μια δήλωση του:

Ο αγώνας εναντίον του κακού, που ξεκίνησε από την αρχή του κόσμου,και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του κόσμου. Αλλά σήμερα βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο στάδιο της ιστορίας: πολλοί Χριστιανοί δεν πιστεύουν πλέον στην ύπαρξη του διαβόλου ,υπάρχουν λίγοι εξορκιστές και δεν υπάρχουν πλέον νέοι ιερείς πρόθυμοι να μάθουν την πρακτική της απελευθέρωσης των ψυχών

Το ανακοινωθέν συνέδριο θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα και θα έχει τη συμμετοχή 250 ιερέων από όλο τον κόσμο.Είναι γνωστό από τις στατιστικές ότι η ζήτηση για εξορκισμούς έχει αυξηθεί σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια. Έχει υπολογιστεί ότι περίπου 500.000 άνθρωποι έχουν καταφύγει σε εξορκισμό μόνο στην Ιταλία πέρυσι, σύμφωνα με το BBC .

Σύμφωνα με τους ιερείς, ο λόγος για αυτη την ανάγκη για τους εξορκισμούς και που έχουν αυξηθεί είναι κάτι που πολλοί αμφισβητούν.Ο Anthony Barratt, ιερέας στο Albany της Νέας Υόρκης, δήλωσε σε μια δήλωση:

Η ζήτηση αυξάνεται. Νομίζω ότι οφείλεται εν μέρει στο Διαδίκτυο, το οποίο καθιστά τον Σατανά πιο προσιτό. Οι ταινίες και οι τηλεοπτικές εκπομπές αποτελούν επίσης έναν κακό παράγοντα. Υπάρχει μια γοητεία σε αυτα.

 εξορκισμοί

Σύμφωνα με τον ιερέα, το Διαδίκτυο ειναι κακή επιρροή που φέρνει τους ανθρώπους σε επαφή με τον ίδιο δαίμονα!!.
Και παρόλο που αυτές οι δηλώσεις είναι εκπληκτικές, περισσότερο είναι μια νέα τεχνική εξορκισμού που επινόησαν.Στη διάσκεψη, οι ιερείς συζήτησαν άλλους τρόπους αντιμετώπισης της μεγάλης ζήτησης για εξορκισμούς και θεωρήθηκε σωστό ένα τελετουργικό για την απέλαση των δαιμόνων τηλεφωνικά. Επιπλέον, είναι μια πρακτική που εκτελείται ήδη.

Η τελετουργία του εξορκισμού περιλαμβάνει το ρωμαϊκό τελετουργικό εξορκισμού, το οποίο προετοίμασε ο Πάπας Λέων XIII το 1884.Ο Έρνεστ Σίμωνι, καρδινάλιος, είπε σε μια δήλωση :

Υπάρχουν ιερείς που εκτελούν εξορκισμούς απο τα κινητά τους τηλέφωνα. Αυτό είναι δυνατό χάρη στον Ιησού.

Ωστόσο, υπάρχουν συναφή γεγονότα που ενδέχεται να προκαλέσουν πολύ μεγαλύτερη ζημιά στον πληθυσμό. Σύμφωνα με τις στατιστικές στη Βρετανία στα τέλη του περασμένου έτους υπήρχαν περίπου 1.500 περιπτώσεις κακοποίησης που σχετίζονται με τις πρακτικές της «μαγείας» και την «δαιμονική κατοχή» αυτο το συμπέρασμα βγήκε επειδή οι ενήλικες φέρονται ότι προσπάθησαν να εκδιώξουν τους δαίμονες.

Είναι γνωστό λένε από τις στατιστικές ότι η ζήτηση για εξορκισμούς έχει αυξηθεί σε όλο τον κόσμο τα τελευταία χρόνια.

Αυτό έχει προκαλέσει την ανησυχία πολλών,ειναι οτι ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού χρησιμοποιεί "εξορκιστές" για να θεραπεύσει μερικά συμπτώματα που μπορεί να είναι απο ασθένειες και όχι απο κατοχή δαιμόνων.Ένας εξορκιστής είπε σε μια δήλωση :

Μόνο τα τελευταία χρόνια η ζήτηση έχει αυξηθεί. Αυτό που ανακαλύπτω είναι ότι πολλοί άνθρωποι πιστεύουν είτε σωστά είτε λανθασμένα, ότι υποφέρουν από ένα κακό πνεύμα.

Αναρωτιόμαστε αν όλες αυτές οι δραστηριότητες της εκκλησίας που σχετίζονται με εξορκισμούς είναι πραγματικές η δημιουργούνται γιατί ειναι μια κερδοφόρα "επιχείρηση"...
©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications