15 Απρ 2018

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ διέφυγε σε ρωσικό καταφύγιο

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ!  Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ διέφυγε σε ρωσικό καταφύγιο

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
«Ειπώθηκαν ψέματα που ντράπηκαν και τα ίδια, μια και δεν... ντρέπονταν τα στόματα που τα 'λεγαν'» Μενέλαος Λουντέμης, "Οδός Αβύσσου, αριθμός 0"
Μετά τα αλλεπάλληλα χαστούκια που δέχεται η πάλαι ποτέ υπερδύναμη και μετά το αποτυχημένο αφήγημα των νέων "χημικών όπλων" (Άντε πάλι "ξανά μανά" τα χημικά του χασάπη Άσαντ!), τα ΜΜΕ κι η "δημοσιογραφία" Στέιτ Ντιπάρτμεντ ανέλαβαν το βομβαρδισμό που είχε διακηρύξει ο Τραμπ μαζί με τη "μεγάλη δημοκρατική ευρωπαϊκή οικογένεια":

"Ο Άσαντ βρίσκεται προστατευμένος σε ρωσικό μπούνκερ, χωρίς παράθυρα...", "Ο Άσαντ δραπέτευσε στην Τεχεράνη...", "Ο Άσαντ διαφεύγει προς το Λίβανο...", "Ο Άσαντ από χωρίο εις χωρίο για να διασωθεί..."!
Μπροστάρης στην καθοδήγηση των "ελληνικών" ΜΜΕ το κρατικό ειδησιογραφικό πρακτορείο ΑΠΕ-ΜΠΕ, που πληρώνει με το αίμα του ο ελληνικός λαός κι αναμεταδότες της νεοταξικής προπαγάνδας όλοι οι "δημοσιογράφοι" και ΜΜΕ: "Μετά την κλιμάκωση της έντασης και τις απειλές των ΗΠΑ να προχωρήσουν σε στρατιωτικές επιθέσεις, ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ διέφυγε σε ρωσικό καταφύγιο στη βάση Khmeimim" Τώρα πλέον η δημοσιογραφική π@ρνεία ξεπέρασε κάθε παραλλαγή των μύθων του Αισώπου: «Βοήθεια συγχωριανοί, ένας λύκος τρώει τα πρόβατά μου. Τρέξτε. Βοήθεια»

Χωρίς φιλοδοξία να ζητήσει μια συγνώμη, ή να ενημερώσει ανασκευάζοντας η κρατικοδίαιτη ηγεσία και το κρατικοδίαιτο προσωπικό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, χθες στη Δαμασκό ο πρόεδρος Άσαντ συνάντησε τις νέες και τους νέους της εκκλησιαστικής χορωδίας του Ναού της Αγάπης (Al Mahaba).

«Η Συρία είναι κοσμική χώρα κι η Συριακή κοινωνία είναι κοσμική. "Κοσμική" σημαίνει ν' αντιμετωπίζεται ο κάθε πολίτης ισότιμα, πέρα από τη θρησκευτική του πίστη ή εθνικότητα. Εγώ πιστεύω πως οι μειονότητες στη Συρία, κυρίως οι Χριστιανοί, μπροστά σ' όσα συμβαίνουν με πυρπόληση χριστιανικών ναών, επιθέσεις σε χριστιανικά χωριά, εκδίωξη χριστιανών από τα σπίτια τους και τη γη τους, μπροστά σ' αυτά οφείλουμε ν' αντιμετωπίσουμε αυτή την κρίση και δεν είναι μόνον μια υπόθεση της Συρίας, δεν είναι μόνον μια τοπική υπόθεση, αλλά θα έπρεπε να είναι μια διεθνής υπόθεση».

Κι ενώ τα ΜΜΕ κι η "δημοσιογραφία" Στέιτ Ντιπάρτμεντ αναζητούν το κρησφύγετο του τρομοκρατημένου από πιθανή επίθεση των ΗΠΑ "χασάπη Άσαντ", επίσης στη Δαμασκό και μάλιστα στο Προεδρικό Μέγαρο ο "δραπέτης" υποδέχεται την ίδια ημέρα (χθες 12 Απρίλη 2018) Ιρανική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Ali Akbar Velayati, Σύμβουλο του Αλί Χοσεϊνί Χαμενεΐ, του ανώτατου θρησκευτικού ηγέτη του Ιράν. Μετά το τέλος της σύσκεψης εργασίας οι σχετικές δηλώσεις στα ΜΜΕ, στις οποίες ο κρυμμένος σε μυστικό ρωσικό κρησφύγετο Άσαντ επισημαίνει:

«Κάθε φορά που ο Συριακός στρατός έχει μια νίκη εναντίον της τρομοκρατίας, η Δύση προσπαθεί ν' αλλάξει την κατάσταση».
Ναι... αλλά δεν το είπε ούτε το "έγκυρο" και κρατικό ΑΠΕ-ΜΠΕ, ούτε η "έγκυρη" και κρατική ΕΡΤ κι ούτε κανένα "έγκυρο" ΜΜΕ και τηλεοπτικός σταθμός, που αναζητούν τα κρησφύγετα του "φοβισμένου" από τον Τραμπ Άσαντ!

«Μετά ένας κουράζεται να εξηγεί, να μιλάει,
να προσπαθεί μ' όλους τους τρόπους να γίνει αντιληπτός.
Ορισμένες φορές πρέπει απλώς να χαμογελάει
και να τους στέλνει να γ@@μηθούνε»
Τσαρλς Μπουκόφσκι

www.press-gr.com

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ διέφυγε σε ρωσικό καταφύγιο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: