ΑΝ Ο κακός “Άσαντ”, ρίχνει (ρωσικά!) χημικά σε ανυπεράσπιστα παιδάκια, τότε αυτό το ...ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΧΗΜΙΚΟ τί στα κομμάτια ΕΙΝΑΙ:
ΑΝ Ο κακός “Άσαντ”, ρίχνει (ρωσικά!) χημικά σε ανυπεράσπιστα παιδάκια, τότε αυτό το ...ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΧΗΜΙΚΟ τί στα κομμάτια ΕΙΝΑΙ:

ΤΟ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ "ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ" (ΚΑΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!) ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ! ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ! ΕΔΩ, ΤΟ "ΚΑΚΟ" ΧΗΜΙΚΟ ΤΟΥ ΑΣΣΑΝΤ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ, ΑΠΟ ... ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΡΙΑ!!

ΑΝ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΓΙΑ "ΡΩΣΙΚΑ", ΕΜΕΙΣ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΕΡΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ...ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ!
(ΠΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ;)(ΠΟΙΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ;
ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ;)

Αιφνιδιαστικός βομβαρδισμός με πυραύλους εξαπολύθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, εναντίον αεροπορικής βάσεως των κυβερνητικών δυνάμεων του Μπασάρ Αλ Άσαντ στη Συρία, σε μία κίνηση που απειλεί να βάλει «φωτιά στην πυριτιδαποθήκη» της Μέσης Ανατολής και της ευρύτερης περιοχής. Δικαιολογία ήταν η «επίθεση με χημικά όπλα» την οποία απέδωσαν (ως συνήθως & ΨΕΥΔΩΣ!) στην συριακή κυβέρνηση.

Εύστοχο σχόλιο του Στάθη (από το 'enikos.gr') που αποκαλύπτει την αθέατη πλευρά της επίθεσης των ΗΠΑ στη Συρία: Αίφνης το «καθεστώς Ασσαντ» (ξανά «καθεστώς» ο Ασσαντ...) βομβάρδισε παιδιά και αμάχους στη Συρία. Και άρχισε η «καμπάνια» (ήδη βρισκόμαστε στην τρίτη ημέρα) σε όλον τον παγκόσμιο τηλεοπτικό ιστό.

Η ίδια μ ο ν ό τ ο ν η προ-πα-γάν-δα.
Η ίδια σιχαμένη χειραγωγούμενη δημοσιογραφία:
ο ΄Ασαντ βομβαρδίζει αμάχους -
οι Αμερικανοί ποτέ!
Ο Ασαντ «ρίχνει χημικά», ο Σαντάμ «είχε χημικά».

Τώρα, το ερώτημα «γιατί να χρησιμοποιήσει χημικά ο Ασαντ σε μια στιγμή που βρίσκεται στα πάνω του;» δεν πρέπει να απασχολήσει κανέναν μας, διότι όλοι είμαστε κρετίνοι.

Προς κρεττίνους λοιπόν απευθυνόμενη η (ανέκαθεν φιλοκομμουνιστική και πολύ ΕΥΡΕΩΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ...) «Liberation», κυκλοφόρησε με ένα μαύρο ή μάλλον φαιό εξώφυλλο, στο οποίον αποτυπώνονται νεκρά παιδιά με τίτλο «Τα παιδιά του Ασαντ».

Παραδόξως η ίδια εφημερίδα, δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ με ανάλογο εξώφυλλο και τίτλο «Τα παιδιά του Ομπάμα», ή του Μπους, ή του Μπλαιρ, διότι, ως γνωστόν, η Δύση δεν έχει ...ποτέ σκοτώσει παιδάκια, ούτε καθημερινώς σκοτώνει παιδιά και αμάχους στην Συρία, στο Ιράκ, στο Αφγανιστάν, στην Παλαιστίνη, στην Γιουγκοσλαβία, στη Λιβύη, στο Σουδάν, στη Σομαλία, στη Μαύρη Αφρική, στην Ουκρανία - ΠΟΥΘΕΝΑ η Δύση δεν έχει σκοτώσει παιδάκια, ώστε να συγκινηθεί η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ «Λιμπερασιόν» στο Παρίσι και να γίνουμε όλοι σάν το γαλλικό περιοδικό «Σαρλί Εμπντό».

Τίποτα!
Αυτού του είδους τα ΜΜΕ απλώς έχουν ξεκινήσει για μιαν ακόμα φορά την προπαγάνδα που χρειάζονται ως προκάλυψη οι στρατιωτικές επιχειρήσεις - κάτι ετοιμάζει πάλι η Δύση στη Συρία κι ως εκ τούτου άρχισαν πάλι να κλαίνε οι κροκόδειλοι για όσους σκοτώνουν...

odysseiatv [Πηγή:'ίχνος']

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications