ΣΟΚ! :Η λαθρομετανάστευση είναι δημιούργημα της πλουτοκρατίας και του ναζιστικού τροϊκάνικου καθεστώτος!!!
Η λαθρομετανάστευση είναι δημιούργημα της πλουτοκρατίας και του ναζιστικού τροϊκάνικου καθεστώτος!!!

Αυτό ισχυρίζεται κάποιος με πτυχία και όπως γράφει: Σπούδασε στο National and Kapodistrian University of Athens!μακάριοι οι φτωχοί το πνεύματι, αν ειναι έτσι όλοι αυτοι οι δήθεν "μορφωμένοι" καταλαβαινεις οτι κάτι δεν πάει καλά στο βασίλειο του Γιαχβέ , οχι μονο το λέει στο προφίλ αυτός ο πάππους όπως γράφει,αλλα και άλλος το βάζει στο blog του ως είδηση!

Το αποτέλεσμα της χρονιάς πλυσής εγκεφάλου : Το ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ ναζιστικό αληταριό, βαφτίζει συλλήβδην "ακροδεξιούς" τους παραδοσιακά ...αριστερούς κατοίκους της Λέσβου!!!

ΣΥΡΙΖΑΑΝΕΛ ναζιστικό αληταριό? οι υμνητές του Μαρξισμού και του κομμουνισμού ναζιστικό αληταριό? οχι δεν γίνονται αυτα! σε λίγο θα πει οτι οι "ναζι" που ηταν "Ούννοι και Μογγόλοι " (αυτο που το βάζεις; έχετε δει κανένα Μογγόλο σαν τον εικονιζόμενο?) βρίσκονται πίσω απο όλα αυτα που κάνουν στην Ελλάδα!

Άσχετα που ηταν κατά την ανάμειξης των φύλων, οπώς ένα άλλο που έλεγαν επι χρονιά :οτι οι ναζι επιβάλουν μετρά στην Ελλάδα!χαμός απο like! και ερωτώ είδατε καμιά σβάστικα να κυματίζει στην Γερμανία? και το 1945 ποιοι έκαναν εισβολή και ισοπέδωσαν όλη την Γερμανία και την είχαν υπό τριπλη κατοχή επι χρονιά? αν ηταν "ναζι" δεν θα περνούσε ούτε ένας λαθρο εντός της Γερμανίας, εκτός οτι ηταν φιλέλληνες !!εδω θα πεταχτεί κανένας νεοέλληνας και θα πει: μα γιαυτό σκότωσαν "Έλληνες στο Δίστομο και στα Καλάβρυτα!μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους ορισμένων...

Να υποθέσω οτι αυτός ειναι ο μέσος όρος αντίληψης αυτών που διαβάζουν efsyn όπως ο πάππους;

Χμμ παραδοσιακά ...αριστερούς κατοίκους της Λέσβου ε; το ξέρουμε γιαυτό καταψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ! και "ισλαμοφασίστες"??? οι κομμουνιστές έκτος οτι ειναι ίδιας ράτσας τους θεωρούν αδέλφια τους, άρα μήπως ειναι ισλαμοκομμουνιστές? η μήπως ειναι τυχαία οι Πακιστανοί παρέα με το ΚΚΕ?
Επικράτησαν οι μιγάδες της μεσογείου,(βοήθησε σε αυτο και το παιδομάζωμα) που νομιζουν οτι ειναι και απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, γιαυτό γέμισε η Ελλαδα άτομα μειωμένης νοημοσύνης που έχουν και "άποψη" και πτυχία!οι απόγονοι των αρχαίων ειναι ήδη μειοψηφία να σας πω τα νέα, εδώ και πολλά χρονιά προ λαθρο! γιαυτό δεν κανουν αληθινές αναλύσεις DNA,και ο τίτλος Έλληνες ως γένος ειναι λάθος,ο σωστός όρος ως γένος ειναι άλλος ανεξάρτητου συνόρων σε όλη την Ευρώπη, αλλα που να τα καταλάβουν αυτα κάποιοι; μπροστά στην ηλιθιότητα ακόμα και οι θεοί σηκώνουν τα χεριά...©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Μας έχουν πρήξει με αυτό το "οι Ουνοι Γερμανοί". Είναι μία αθλια προπαγάνδα των Άγγλων κατά τον 1ο ΠΠ και την συνεχίζουν τα χανουμάκια του σιωνισμού. Πολύ σωστά έβαλες την φωτογραφία. Υπάρχει κάποιος Μογγόλος σε αυτήν; Αλήτες, διαστρεβλωτές της αλήθειας και της ιστορίας.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications