17 Απρ 2018

Mυστηριώδες πλάσμα 2 μέτρων σκότωσε 2 σκυλιά στην Αργεντινή

Mυστηριώδες πλάσμα 2 μέτρων σκότωσε 2 σκυλιά στην Αργεντινή

Oι κάτοικοι στην πόλη Σάντα Φε στην Αργεντινή ψάχνουν για ένα πλάσμα 2 μέτρων που σκότωσε 2 σκυλιά στην γειτονιά τους.

Οι κάτοικοι της περιοχής ζουν φοβισμένοι όταν επειδή ένα μυστηριώδες πλάσμα σκότωσε έναν Γερμανικό Ποιμενικό και ένα πίτμπουλ στην περιοχή τους. Ένας κάτοικος τράβηξε και μια φωτογραφία αυτού του μυστηριώδους πλάσματος. Βέβαια, στην φωτογραφία φαίνεται μόνο η σκιά του.

Σύμφωνα με την The Mirror, το μυστηριώδες πλάσμα έχει ύψος 2 μέτρα, ψηλό λαιμό και το πρόσωπό του μοιάζει άλογο ή κουνέλι.
Ωστόσο, χωρίς ξεκάθαρη φωτογραφία του πλάσματος είναι δύσκολο να καθορίσουμε πως ακριβώς μοιάζει το πλάσμα.

Παρά την θολή φωτογραφία οι κάτοικοι της Σάντα Φε είναι πεπεισμένοι ότι το μυστηριώδες πλάσμα υπάρχει και τρομοκρατεί τον κόσμο στην περιοχή.

Σύμφωνα με την κανάλι UFOmania, το σχήμα του πλάσματος είναι εντυπωσιακό καθώς δεν έχει συνδεθεί με κανένα άλλο γνωστό ζώο.

Δείτε το βίντεο

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Mυστηριώδες πλάσμα 2 μέτρων σκότωσε 2 σκυλιά στην Αργεντινή
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: