5 Απρ 2018

Μήνυμα Βασίλη Καλογερίδη πάνω απο το Κιλκίς: «Οι ουρανοί και τούτος ο τόπος είναι δικοί μας»

Μήνυμα Βασίλη Καλογερίδη πάνω απο το Κιλκίς: «Οι ουρανοί και τούτος ο τόπος είναι δικοί μας»

Τετράδα μαχητικών αεροσκαφών F16 Μπλοκ 52 + Αντβανσεντ πετώντας σε πολύ χαμηλό ύψος διέρχεται (καθένα απο τα αεροσκάφη απο διαφορετικό σημείο) πάνω απο την περιοχή του τρίτου συγκροτήματος εγατικών κατοικιών Κιλκίς.

Το επικεφαλής κάνει την χαρακτηριστική κίνηση χαιρετισμού με τα φτερά την στιγμή που διέρχεται πάνω απο τις απέναντι ευρισκόμενες εγκαταστάσεις του «Μαχητή».

Τα στελέχη του δημοσιογραφικού συγκροτήματος του Κιλκίς ίσα που προλαβαίνουν να ανταποδώσουν τον χαιρετισμό κουνώντας ζωηρά τα χέρια τους.

Διότι στο πιλοτήριο του εν λόγω αεροσκάφους κάθεται ο συντοπίτης κορυφαίος στις τελευταίες ασκήσεις του ΝΑΤΟ πιλότος σμηναγός (Ι) Βασίλειος Καλογερίδης στον οποίο ο έντυπος «Μαχητής» αφιέρωσε εκτενές ρεπορτάζ στο φύλλο της Μ.Τρίτης 3.4.18.

Η πτήση αυτή εντάσσεται σε προγραμματισμένη άσκηση προσβολής επιγείων στόχων στο μικρό πεδίο βολής της Πολεμικής Αεροπορίας στην περιοχή μεταξύ Αγιονερίων και Αξιού με τον Κιλκισιώτη πιλότο ως επικεφαλής του σμήνους, να έχει διαμορφώσει το «σενάριο» της άσκησης κατά τρόπο που να προβλέπει διέλευση των αεροσκαφών πάνω απο το Κιλκίς ακριβώς για να καταδείξει τους ισχυρούς άρρηκτους συναισθηματικούς δεσμούς με τον τόπο του.

«Τιμής ένεκεν» για το Κιλκίς και για εσάς ως έκφραση ευχαριστιών για τα καλά σας λόγια» όπως τονίζει ο ίδιος λίγες ώρες νωρίτερα, όταν επικοινωνεί με τον «Μαχητή» για να ενημερώσει για την ανωτέρω άσκηση.Οι ευχαριστίες σου…στον Θεό, φίλε Βασίλη, που σε έκανε τέτοιο άνθρωπο, με τις ευχές όλων μας να σε έχει γερό και να σε φυλάει, όπως και όλη την Πατρίδα μας.

Οι δικές μας αναφορές είναι το ελάχιστο, που θα μπορούσαμε να κάνουμε για ανθρώπους οι οποίοι ανεξαρτήτως των εκάστοτε συνθηκών, έχουν θέσει ευατούς στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου αποδύομενοι σε καθημερινό αγώνα για να ζη τούτος ο τόπος ελέυθερος.

Εσύ απλώς…συνέχισε να μας κάνεις υπερήφανους.

maxitis.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μήνυμα Βασίλη Καλογερίδη πάνω απο το Κιλκίς: «Οι ουρανοί και τούτος ο τόπος είναι δικοί μας»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: