Ο Πούτιν σχεδιάζει να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των Ρώσων.
Ο Πούτιν σχεδιάζει να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των Ρώσων.

ΜΟΣΧΑ, 24 Απριλίου – RIA Novosti. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σχεδιάζει να διαθέσει 10 τρισεκατομμύρια ρούβλια για την υγεία, την εκπαίδευση και τις υποδομές για να τονώσει την οικονομική ανάπτυξη στη χώρα. Αυτό αναφέρεται από το Bloomberg [1], επικαλούμενοι πηγές.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο, μετά τα εγκαίνια της 7ης Μαΐου, ο Ρώσος ηγέτης θα υπογράψει ένα διάταγμα στο οποίο θα ζωγραφιστεί το σχέδιο για μια «αποφασιστική πρόοδο» στην ανύψωση του βιοτικού επιπέδου.

Οι συνομιλητές της υπηρεσίας πρόσθεσαν ότι το ποσό των δέκα τρισεκατομμυρίων εμφανίστηκε αρκετά πρόσφατα και θα μπορούσε να υποστεί αλλαγές. Οι κύριες δαπάνες προγραμματίζονται για την περίοδο μετά το 2020, ωστόσο ορισμένες δαπάνες ενδέχεται να επηρεάσουν το 2018.

Το Bloomberg σημειώνει επίσης ότι το κόστος αυτό θα συνδεθεί με μείωση των δαπανών, ιδίως στον τομέα της άμυνας. Επιπλέον, είναι δυνατόν να εισαχθεί φόρος επί των πωλήσεων 4%, αλλά αυτό το μέτρο δεν έχει ακόμη εγκριθεί.

Μετά τη νίκη στις προεδρικές εκλογές τον Μάρτιο του 2018, ο Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι η προτεραιότητα στην επόμενη θητεία του θα ήταν να αυξηθεί το βιοτικό επίπεδο των Ρώσων και η εξασφάλιση της οικονομικής ανάπτυξης.

References ↑ Bloomberg
( https://www.bloomberg.com/news/articles/2018-04-23/putin-said-to-back-162-billion-spending-spree-for-new-term ) ↑ выборах президента
( https://ria.ru/election2018/ )
https://ria.ru

tokoutsavaki

Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια,like στην σέλιδα facebook:

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications