11 Απρ 2018

Μάζεψε δωρεές γιατί δήθεν είχε καρκίνο και το’ ριξε σε εξόδους και διακοπές

Μάζεψε δωρεές γιατί δήθεν είχε καρκίνο και το’ ριξε σε εξόδους και διακοπές

Σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών καταδικάστηκε μία γυναίκα από την Αυστραλία, η οποία προσποιήθηκε πως έπασχε από καρκίνο σε τελικό στάδιο, λαμβάνοντας έτσι χρήματα από φίλους της οικογένειάς της για βοήθεια.

Η 24χρονη Hanna Dickenson, όπως μεταδίδει το BBC, έλαβε συνολικά 31.000 ευρώ, από τη στιγμή που είπε στους γονείς της πως χρειαζόταν να ταξιδέψει στο εξωτερικό για την απαιτούμενη θεραπεία.

Οι γονείς της έλαβαν δωρεές από φίλους τους και η 24χρονη ξόδεψε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων σε διακοπές και εξόδους.

Η Dickenson ομολόγησε την ενοχή της ενώπιον δικαστηρίου, ενώ ο δικαστής τόνισε πως επιχείρησε να φτάσει στην καρδιά κάθε ανθρώπου με την απάτη της. «Η επιθυμία των ανθρώπων να βοηθούν και η κοινωνική εμπιστοσύνη διαταράχθηκαν. Πρόκειται για ανθρώπους που εργάζονταν σκληρά και έβαλαν το χέρι στη δική του τσέπη» είπε για τους ανθρώπους που τη βοήθησαν.

Από ένα πρόσωπο κατατέθηκαν δωρεές ύψους 10.000 δολαρίων Αυστραλίας. Ήταν κάποιος που είχε μόλις βγει από το νοσοκομείο έχοντας και ο ίδιος υποβληθεί σε θεραπεία για τον καρκίνο. Κάποιος άλλος της κατέθεσε λεφτά τέσσερις φορές.

Το κουβάρι άρχισε να ξετυλίγεται όταν ένας άλλος δωρητής ενημέρωσε την αστυνομία, έχοντας δει φωτογραφίας της νεαρής γυναίκας στο Facebook.

Η δικηγόρος της είπε πως θα υποβάλει έφεση.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μάζεψε δωρεές γιατί δήθεν είχε καρκίνο και το’ ριξε σε εξόδους και διακοπές
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: