Μάνα πήρε ένα πριόνι και προσπάθησε να κόψει το κεφάλι του αυτιστικού ανήλικου γιου της
Μάνα πήρε ένα πριόνι και προσπάθησε να κόψει το κεφάλι του αυτιστικού ανήλικου γιου της

Μία μητέρα από τη Maryland προσπάθησε να κόψει το κεφάλι του 11χρονου γιου της με πριόνι.

Ο μεγάλος γιος της είπε στην αστυνομία ότι επέστρεψε από το σχολείο στις 12 Μαρτίου και είδε το μικρό αδελφό του να κλαίει, ενώ η μητέρα του έκλαιγε και γελούσε ταυτόχρονα πριν ανέβει στο πάνω πάτωμα για να παίξει με τα παιχνίδια του, σύμφωνα με το ABC 7.

Η 45χρονη Kristina Petrie, πλησίασε αργότερα το μικρό γιο της με το πριόνι και τον ρώτησε γιατί δεν έκανε την εργασία του. Το παιδί της είπε ότι θα ξεκινήσει στις 4:45 μ.μ. όμως εκείνη σήκωσε ψηλά το πριόνι και του επιτέθηκε. Το παιδί προσπάθησε να δραπετεύσει, αλλά κατέληξε να είναι γονατισμένο με το πριόνι στο λαιμό του. Όμως ευτυχώς, το παιδί κατάφερε να ξεφύγει και να πάρει το πριόνι από τα χέρια της, σύμφωνα με τη δήλωση που έκανε στην αστυνομία.

Ένας γείτονας ανέλαβε δράση και λίγο αργότερα, ο πατέρας του αγοριού επέστρεψε από τη δουλειά του. Ο πατέρας πήρε την Petrie στο νοσοκομείο όπου ένας γιατρός δήλωσε στην αστυνομία ότι η Petrie δήλωσε ότι «προσπάθησε να σκοτώσει ξανά τα παιδιά της». Η 45χρονη είπε στους γιατρούς ότι θέλει τα παιδιά της να πεθάνουν, ώστε να μην επιβαρύνουν την κοινωνία.

Οι 11χρονος υπέστη τραύματα στην πλάτη, τον ώμο και το χέρι του. Η αστυνομία ανέφερε επίσης ότι η Petrie κάλεσε τον σύζυγό της και του είπε ότι επιτέθηκε στο παιδί με πριόνι. Η δικηγόρος της Petrie είπε στο ABC 7 ότι η πελάτισσά της δεν είχε πρόθεση να βλάψει κανέναν, ότι έχει παντρευτεί πριν 15 χρόνια και πως αγαπά τα παιδιά της.

Μία γειτόνισσα δήλωσε στο ABC 7 ότι η Petrie είναι μια ήσυχη μαμά που φροντίζει στο σπίτι της.Η 45χρονη από το Aspen Hill της Maryland, αντιμετωπίζει κατηγορίες που περιλαμβάνουν παιδική κακοποίηση και απόπειρα δολοφονίας, σύμφωνα με τον ABC 7. Αν κριθεί ένοχη για όλες τις κατηγορίες θα αντιμετωπίσει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications