4 Απρ 2018

Μάνα πήρε ένα πριόνι και προσπάθησε να κόψει το κεφάλι του αυτιστικού ανήλικου γιου της

Μάνα πήρε ένα πριόνι και προσπάθησε να κόψει το κεφάλι του αυτιστικού ανήλικου γιου της

Μία μητέρα από τη Maryland προσπάθησε να κόψει το κεφάλι του 11χρονου γιου της με πριόνι.

Ο μεγάλος γιος της είπε στην αστυνομία ότι επέστρεψε από το σχολείο στις 12 Μαρτίου και είδε το μικρό αδελφό του να κλαίει, ενώ η μητέρα του έκλαιγε και γελούσε ταυτόχρονα πριν ανέβει στο πάνω πάτωμα για να παίξει με τα παιχνίδια του, σύμφωνα με το ABC 7.

Η 45χρονη Kristina Petrie, πλησίασε αργότερα το μικρό γιο της με το πριόνι και τον ρώτησε γιατί δεν έκανε την εργασία του. Το παιδί της είπε ότι θα ξεκινήσει στις 4:45 μ.μ. όμως εκείνη σήκωσε ψηλά το πριόνι και του επιτέθηκε. Το παιδί προσπάθησε να δραπετεύσει, αλλά κατέληξε να είναι γονατισμένο με το πριόνι στο λαιμό του. Όμως ευτυχώς, το παιδί κατάφερε να ξεφύγει και να πάρει το πριόνι από τα χέρια της, σύμφωνα με τη δήλωση που έκανε στην αστυνομία.

Ένας γείτονας ανέλαβε δράση και λίγο αργότερα, ο πατέρας του αγοριού επέστρεψε από τη δουλειά του. Ο πατέρας πήρε την Petrie στο νοσοκομείο όπου ένας γιατρός δήλωσε στην αστυνομία ότι η Petrie δήλωσε ότι «προσπάθησε να σκοτώσει ξανά τα παιδιά της». Η 45χρονη είπε στους γιατρούς ότι θέλει τα παιδιά της να πεθάνουν, ώστε να μην επιβαρύνουν την κοινωνία.

Οι 11χρονος υπέστη τραύματα στην πλάτη, τον ώμο και το χέρι του. Η αστυνομία ανέφερε επίσης ότι η Petrie κάλεσε τον σύζυγό της και του είπε ότι επιτέθηκε στο παιδί με πριόνι. Η δικηγόρος της Petrie είπε στο ABC 7 ότι η πελάτισσά της δεν είχε πρόθεση να βλάψει κανέναν, ότι έχει παντρευτεί πριν 15 χρόνια και πως αγαπά τα παιδιά της.

Μία γειτόνισσα δήλωσε στο ABC 7 ότι η Petrie είναι μια ήσυχη μαμά που φροντίζει στο σπίτι της.Η 45χρονη από το Aspen Hill της Maryland, αντιμετωπίζει κατηγορίες που περιλαμβάνουν παιδική κακοποίηση και απόπειρα δολοφονίας, σύμφωνα με τον ABC 7. Αν κριθεί ένοχη για όλες τις κατηγορίες θα αντιμετωπίσει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Μάνα πήρε ένα πριόνι και προσπάθησε να κόψει το κεφάλι του αυτιστικού ανήλικου γιου της
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: