4 Απρ 2018

Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του Λευτέρη Πανταζή στη Βουλιαγμένη – Τι είπε ο τραγουδιστής

Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του Λευτέρη Πανταζή στη Βουλιαγμένη – Τι είπε ο τραγουδιστής

Ληστεία στο σπίτι του γνωστού τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα στις 4.30 δύο άτομα με κουκούλες παραβίασαν τη μπαλκονόπορτα του ισογείου στη Βουλιαγμένη και ακινητοποίησαν τις 2 αλλοδαπές οικιακές βοηθούς και απέσπασαν πανάκριβα ρολόγια και χρήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός τραγουδιστής έλειπε από την προηγούμενη ημέρα λόγω εππαγγελματικής υποχρέωσης.

Να σημειωθεί πως οι αρχές διαπιστώνουν κοινά χαρακτηριστικά με το τραγικό περιστατικό της Κηφισιάς.

Οι δράστες μπήκαν στην 3ωροφη μονοκατοικία του τραγουδιστή και με την απειλή όπλου φορώντας κουκούλες και γάντιας πήραν απέσπασαν 1.000 ευρω από τις οικιακες βοηθούς.

Στη συνέχεια ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου αφαίρεσαν ολόκληρη τη συλλογή ρολογιών αξίας πάνω από 150.00 ευρώ του Λευτέρη Πανταζή.

Σε επικοινωνία που είχε η εφημερίδα Άποψη μαζί του, ο δημοφιλής τραγουδιστής είχε πλήρη άγνοια του συμβάντος. Μένοντας εμβρόντητος με τα όσα τον ενημερώσαμε για αυτά που ακούγονται για τη ληστεία στο σπίτι του.

«Δεν γνωρίζω τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι εδώ και δύο μέρες προσπαθώ να επικοινωνήσω με την οικιακή βοηθό μου, και δεν το σηκώνει. Δεν με έχει ενημερώσει κανείς. Τι να σας πω; Δεν γνωρίζω. Πέφτω και εγώ από τα σύννεφα τώρα. Αύριο που θα επιστρέψω θα δω τι έχει συμβεί. Απορώ πώς συνέβη αυτό αφού το σπίτι είναι “φρούριο” και με συναγερμούς. Άλλωστε δεν είχα και τίποτα αξίας να μου πάρουν, παρά μόνο τα ρούχα μου».

Με το που θα επιστρέψει αύριο Μ.Τετάρτη στην Ελλάδα, θα ενημερωθεί πλήρως από την ελληνική αστυνομία που κάνει σωστά τη δουλειά της, για να ενημερωθεί ακριβώς για το τι έχει συμβεί αλλά και του έχουν κλέψει.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του Λευτέρη Πανταζή στη Βουλιαγμένη – Τι είπε ο τραγουδιστής
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: