Η Βυθισμένη Yonaguni είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ χιλιάδων ετών (video)
Η Βυθισμένη Yonaguni είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ χιλιάδων ετών (video)

Το Γιοναγκούνι είναι ένα σύμπλεγμα από νησάκια μεταξύ Ιαπωνίας και Ταΐβάν. Λίγο έξω από το νησί βρίσκεται βυθισμένο ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια του πλανήτη. Μια ολόκληρη πόλη καθώς και τεράστια αγάλματα.

Η ύπαρξη αρχαίων στην παράδοση του Yonaguni και άλλων νησιών Ryukyu αποδεικνύεται από ευρήματα κάποιων παλιών τάφων και πολλών λίθινων αγγείων που βρέθηκαν στην περιοχή.

Μικρά στρατόπεδα, κεραμικά, λίθινα εργαλεία, και μεγάλα τζάκια που βρέθηκαν στο Yonaguni, χρονολογούνται χιλιάδες χρόνια πριν. Πολλοί τουρίστες δύτες πηγαίνουν για να το φωτογραφήσουν.

Καθηγητές ιαπωνικών πανεπιστημίων έχουν ξεκαθαρίσει ότι πρόκειται για καθαρά ελληνικές κατασκευές. Γιονάν (Γιουνάν) Κούνι σημαίνει η ελληνική νήσος και παραφράστηκε σε Γιουναγκούνι ή Γιοναγκούνι. Άλλωστε στην Ιαπωνία ζουν ακόμα και σήμερα οι Αϊνού ( Ίωνες) ή πιο σωστά Αϊνώ, «η λευκή φυλή» της Ιαπωνίας, όπως τους αποκαλούν. Στις αρχές του 20ου αιώνα οι Αϊνώ αριθμούσαν περί τα 3.000.000! Ζουν στο Χοκκαΐντο, στην νότια Σαχαλίνι και στην Φορμόζα (γνωστή ως Ταϊβάν).

Πολλοί ξένοι επιστήμονες, μεταξύ των οποίων και ο Καθηγητής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου του Phoenix, Thomas S. Anderson, υποστηρίζουν ότι οι Ίωνες έφτασαν στην Ιαπωνία το 7000 π.Χ., στοχεύοντας στο να την χρησιμοποιήσουν ως εφαλτήριο για τον αποικισμό τους στην Αμερική.

Άλλες πληροφορίες τους θέλουν να έχουν σταλεί για συγκεκριμένη αποστολή στην «χώρα του ανατέλλοντος Ηλίου» κατά τα Διονυσιακά, την πανάρχαια εκστρατεία των Ελλήνων στην Ασία περί το 3.000 π.Χ. Κατά την άποψή μας, αυτό είναι και το πιθανότερο σενάριο. Δείτε βίντεο από την βυθισμένη ελληνική πόλη με τα μυκηναϊκά ανάκτορα και τις πυραμίδες:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά ¿Qué hace una pirámide maya sumergida en los mares de Japón? | VM Granmisterio

myblogs

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications