Ευχήθηκε την εξαφάνιση των Λευκών Ανθρώπων... Τσιμουδιά για τον ρατσισμό της κόρης Ομπάμα από τα ελληνικά ΜΜΕ...
Ευχήθηκε την εξαφάνιση των Λευκών Ανθρώπων... Τσιμουδιά για τον ρατσισμό της κόρης Ομπάμα από τα ελληνικά ΜΜΕ...

Απόλυτη σιωπή στα ελληνικά ΜΜΕ για ένα θέμα που κάνει θραύση στην Αμερική και αποδεικνύει οριστικά πως ο μόνος ανεκτός ρατσισμός είναι ο ρατσισμός εναντίον των Λευκών: Η πρωτότοκη κόρη του τέως Προέδρου Ομπάμα, η 20χρονη Μάλια Ομπάμα, είναι από τον περασμένο Αύγουστο πρωτοετής στο Πανεπιστήμιο του Harvard.

Σε ομιλία που έκανε (στα πλαίσια των Πανεπιστημιακών Εξετάσεων) στα τέλη Μαρτίου και έφερε στην δημοσιότητα ένας συμφοιτητής της στο Snapchat, η Μάλια Ομπάμα ευχήθηκε την εξαφάνιση της Λευκής Φυλής!.. Μεταφράζω επί λέξει από το αγγλικό κείμενο που εκφώνησε η ΜΑΛΙΑ:

«Οι Λευκοί είναι τόσο Σίξτις (σ.σ.: ζούν ακόμη στην δεκαετία του 1960). Μερικές φορές, το μόνο που με κάνει να συνεχίζω, είναι το γεγονός ότι μέχρι να γίνω 30 χρόνων (σ.σ.: το 2028), οι Λευκοί θα έχουν αναμιχθεί. Φανταστείτε έναν Κόσμο χωρίς Λευκούς»!..

Όπως συμφωνούν όλοι οι αυτήκοες μάρτυρες της Ομιλίας της πρώην Πρώτης Κόρης των ΗΠΑ, η Μάλια Ομπάμα αναφερόταν στα χαμηλά ποσοστά της Λευκής γεννητικότητος, την ίδια στιγμή που οι άλλες φυλετικές ομάδες των ΗΠΑ γεννοβολούν σαν κουνέλες!..

Κι αυτό, σύν τους μικτούς γάμους με άλλες φυλές που προωθούνται από τους «Αντιρατσιστές», θα έχει σαν αποτέλεσμα την ουσιαστική εξαφάνιση της Λευκής Φυλής στις ΗΠΑ σε λίγα χρόνια…

Προχθές Τρίτη μάθαμε ότι μετά τις καταγγελίες των συμφοιτητών της, το Harvard ερευνά την υπόθεση και ετοιμάζεται να επιβάλει ποινή στην 20χρονη πρωτότοκη κόρη του Ομπάμα, δεδομένου ότι από το καταστατικό του Πανεπιστημίου δεν γίνονται ανεκτές οι ρατσιστικές αναφορές. Κι ενώ το θέμα έχει πάρει τεράστια έκταση στις ΗΠΑ, δεν βγάζουν άχνα οι μπολσεβίκοι δημοσιοκάφροι που λυμαίνονται τα ελληνικά ΜΜΕ και το ίντερνετ ..

Σάς καλώ να αναλογιστήτε τι σαματάς θα είχε γίνει αν η κόρη ενός Έλληνα πολιτικού έβγαινε και έλεγε πως χαίρεται που σε λίγα χρόνια δεν θα υπάρχουν Εβραίοι. Τώρα που η κόρη του Ομπάμα εκδηλώνει την χαρά της αναλογιζόμενη πόσο πιο ωραίος θα είναι ο κόσμος όταν εκλείψουν οι Λευκοί, άκρα του τάφου σιωπή στο Ψευτορωμέικο βασιλεύει…

Πηγή - Κοινός Νούς - Εφημερίδα «Στόχος»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications