Επίθεση ροτβάιλερ: «Την άρπαξαν από το κεφάλι,την τραβούσαν» – Ηχητικό ντοκουμέντο
Επίθεση ροτβάιλερ: «Την άρπαξαν από το κεφάλι,την τραβούσαν» – Ηχητικό ντοκουμέντο

Μια τρομακτική εμπειρία έζησαν Ελληνοκύπριες, μάνα και κόρη, από την Πάφο, ηλικίας 79 και 45 χρόνων αντίστοιχα, μετά από επίθεση που δέχθηκαν το βράδυ της Κυριακής (22/04) σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία.

Η 45χρονη παραπονούμενη μίλησε στον ανταποκριτή του Σίγμα Μάριο Ιγνατίου και περιέγραψε τις στιγμές τρόμου, όπως τις χαρακτήρισε, που έζησε η ίδια και η μητέρα της όταν τους επιτέθηκαν τα σκυλιά, σύμφωνα με την καταγγελία τους.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Έχω προβεί σε επανειλημμένες καταγγελίες και ειδικά στη γραμμή παραπόνων του Πολίτη ότι οι συγκεκριμένοι σκύλοι είναι επικίνδυνοι, όμως κανένας δεν έχει συγκινηθεί».

Συνεχίζει, λέγοντας: «Τα σκυλιά, ενώ περπατούσαμε, επιτέθηκαν πρώτα στη μητέρα μου, την άρπαξαν από το κεφάλι, τη δάγκωσαν και την τραβούσαν και το ίδιο έγινε και με μένα όταν προσπάθησα να απομακρύνω τα σκυλιά και να μπω μπροστά να την προστατεύσω. Έχω ήδη επικοινωνήσει με δικηγόρο και θα κινηθούμε Νομικά για να βρούμε το δίκαιό μας, γιατί οι αρμόδιες υπηρεσίες στις συνεχόμενες κρούσεις μας αδιαφόρησαν».

Η παραπονούμενη, σύμφωνα με την καταγγελία της, αναφέρει ότι τα σκυλιά βρίσκονταν ελεύθερα εντός του Αρχαιολογικού Πάρκου στην Κάτω Πάφο στην περιοχή του Αρχαίου Ωδείου την ώρα της επίθεσης.

Ακούστε τι δήλωσε στο πιο κάτω ηχητικό βίντεο στο sigmalive:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications