ΕΚΤΑΚΤΟ: Βγήκαμε από το μνημόνιο – Οι «Ενθουσιασμένοι» είναι το νέο κίνημα και συρρέουν κατά χιλιάδες στο Σύνταγμα
ΕΚΤΑΚΤΟ: Βγήκαμε από το μνημόνιο – Οι «Ενθουσιασμένοι» είναι το νέο κίνημα και συρρέουν κατά χιλιάδες στο Σύνταγμα

Μέρα γιορτής η σημερινή για τον πολυπαθή ελληνικό λαό καθώς ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα βγαίνει οριστικά από τα μνημόνια που ταλαιπώρησαν επί 8 χρόνια τους Έλληνες.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος συμπλήρωσε ότι με σκληρή δουλειά η χώρα μας έκανε μεγάλες τομές, η διεθνής αξιοπιστία της Ελλάδας αποκαταστάθηκε και το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών για τη χώρα μπορεί να εξασφαλίσει για την Ελλάδα τουλάχιστον 10 δισεκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος του 2018.

«Βγήκαμε από το Μνημόνιο μειώνοντας τις δαπάνες και όχι αυξάνοντας τους φόρους» δήλωσε ενθουσιασμένος ο Ευκλείδης Τσακαλώτος συμπληρώνοντας ότι «το πρωτογενές πλεόνασμα που πετύχαμε δεν επετεύχθη με φόρους καθώς σε καιρό ύφεσης οι φόροι είναι αντιπαραγωγικοί».

«Οι θυσίες του ελληνικού λαού έπιασαν τόπο» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος δεσμεύτηκε για την άμεση κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, την αποκλιμάκωση της φορολογίας και την αύξηση μισθών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. «Οι θετικές εξελίξεις εμπνέουν αισιοδοξία και σηματοδοτούν τη θετική αλλαγή για την οποία εργαζόμαστε εδώ και τρία χρόνια» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Τη στιγμή αυτή μάλιστα έχει ήδη συγκροτηθεί το νέο κίνημα των «Ενθουσιασμένων» οι οποίοι συρρέουν κατά χιλιάδες στο Σύνταγμα και η προσέλευση τους εκεί αναμένεται να είναι μαζική.

Οι πρώτοι «Ενθουσιασμένοι» έχουν φτάσει στην πλατεία Συντάγματος από τις πρώτες πρωινές ώρες, φωνάζουν συνθήματα υπερ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ρίχνουν κόκκινα τριαντάφυλλα στον προαύλιο χώρο της Ελληνικής Βουλής και κλαίνε με δάκρυα χαράς.

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

πηγή

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications