1 Απρ 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βγήκαμε από το μνημόνιο – Οι «Ενθουσιασμένοι» είναι το νέο κίνημα και συρρέουν κατά χιλιάδες στο Σύνταγμα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βγήκαμε από το μνημόνιο – Οι «Ενθουσιασμένοι» είναι το νέο κίνημα και συρρέουν κατά χιλιάδες στο Σύνταγμα

Μέρα γιορτής η σημερινή για τον πολυπαθή ελληνικό λαό καθώς ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιέρ Μοσκοβισί ανακοίνωσε ότι η Ελλάδα βγαίνει οριστικά από τα μνημόνια που ταλαιπώρησαν επί 8 χρόνια τους Έλληνες.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος συμπλήρωσε ότι με σκληρή δουλειά η χώρα μας έκανε μεγάλες τομές, η διεθνής αξιοπιστία της Ελλάδας αποκαταστάθηκε και το ενδιαφέρον των ξένων επενδυτών για τη χώρα μπορεί να εξασφαλίσει για την Ελλάδα τουλάχιστον 10 δισεκατομμύρια ευρώ μέχρι το τέλος του 2018.

«Βγήκαμε από το Μνημόνιο μειώνοντας τις δαπάνες και όχι αυξάνοντας τους φόρους» δήλωσε ενθουσιασμένος ο Ευκλείδης Τσακαλώτος συμπληρώνοντας ότι «το πρωτογενές πλεόνασμα που πετύχαμε δεν επετεύχθη με φόρους καθώς σε καιρό ύφεσης οι φόροι είναι αντιπαραγωγικοί».

«Οι θυσίες του ελληνικού λαού έπιασαν τόπο» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ο οποίος δεσμεύτηκε για την άμεση κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, την αποκλιμάκωση της φορολογίας και την αύξηση μισθών σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. «Οι θετικές εξελίξεις εμπνέουν αισιοδοξία και σηματοδοτούν τη θετική αλλαγή για την οποία εργαζόμαστε εδώ και τρία χρόνια» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Τη στιγμή αυτή μάλιστα έχει ήδη συγκροτηθεί το νέο κίνημα των «Ενθουσιασμένων» οι οποίοι συρρέουν κατά χιλιάδες στο Σύνταγμα και η προσέλευση τους εκεί αναμένεται να είναι μαζική.

Οι πρώτοι «Ενθουσιασμένοι» έχουν φτάσει στην πλατεία Συντάγματος από τις πρώτες πρωινές ώρες, φωνάζουν συνθήματα υπερ της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ρίχνουν κόκκινα τριαντάφυλλα στον προαύλιο χώρο της Ελληνικής Βουλής και κλαίνε με δάκρυα χαράς.

ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!

πηγή

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βγήκαμε από το μνημόνιο – Οι «Ενθουσιασμένοι» είναι το νέο κίνημα και συρρέουν κατά χιλιάδες στο Σύνταγμα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: