17 Απρ 2018

Διεθνής Τύπος: Κομμουνιστές επιτέθηκαν στο άγαλμα του Τρούμαν video

Διεθνής Τύπος: Κομμουνιστές επιτέθηκαν στο άγαλμα του Τρούμαν

Τον γύρο των διεθνών μέσων ενημέρωσης έκανε η είδηση πως μέλη του ΚΚΕ επιχείρησαν να ρίξουν το άγαλμα κατά τη διάρκεια του αντιπολεμικού συλλαλητηρίου για τις στρατιωτικές επεμβάσεις στη Συρία.

Μέλη του ΜΑΣ, με τη βοήθεια ενός τροχού και σχοινιών επιχείρησαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων να ρίξουν το άγαλμα στη συμβολή των οδών Βασιλέως Κωνσταντίνου και Βασιλέως Γεωργίου στην περιοχή της Ρηγίλλης.

Η είδηση έκανε τον γύρο του κόσμου. Μέσα ενημέρωσης από την Ασία, την Αμερική και την Ευρώπη αναφέρονται στο περιστατικό με τίτλους όπως «Έλληνες κομμουνιστές επιχείρησαν να ανατρέψουν το άγαλμα του Τρούμαν», «Έλληνες κομμουνιστές επιτέθηκαν στο άγαλμα του Τρούμαν», «Έλληνες κομμουνιστές προσπάθησαν να καταστρέψουν το άγαλμα του Τρούμαν».

Το περιστατικό κυκλοφόρησε σε μέσα όπως η Jakarta Post, το Νewsweek, η Daily Mail, το Associated Press, το Business Insider, το Arab News και το Reuters.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν στο αντιπολεμικό συλλαλητήριο με τους διαδηλωτές να συγκρούονται με τα ΜΑΤ.Σύμφωνα με την αστυνομία έγιναν δυο προσαγωγές ενώ οι διαδηλωτές αναφέρουν ότι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν.

Οι διαδηλωτές πραγματοποιούσαν πορεία προς την Αμερικανική Πρεσβεία και στο ύψος του υπουργείου Εξωτερικών πέταξαν αυγά στις κλούβες των ΜΑΤ. Κάποιοι που αποκόπηκαν από την πορεία προσπάθησαν να προκαλέσουν φθορές στο άγαλμα του Τρούμαν έχοντας μάλιστα και έναν τροχό! Επίσης, είχαν δέσει με σχοινιά το άγαλμα για να το ρίξουν από την θέση του.

Και εδώ τα αδελφάκια τους βρείτε τις ομοιότητες:

Οι τζιχαντιστές καταστρέφουν την αρχαία πόλη στο βόρειο Ιράκ και σπάνε αγάλματα. Και αυτα ότι γίνεται με αφορμή τη στρατιωτική επιχείρηση των ΗΠΑ, της Βρετανίας και της Γαλλίας στη Συρία για να μαζέψουν και άλλους ηλίθιους δεν μας πείθουν, το παίζουν και "ανθρωπιστές" οι κομμουνιστές! οι κήρυκες τους ψέματος και της υποκρισίας, αν ειναι δυνατόν!και που έχουν βεβηλώσει αγάλματα που έχουν σχέση με τον ελληνισμό στο παρελθόν.

Πληροφορίες eleftherostypos.gr
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Διεθνής Τύπος: Κομμουνιστές επιτέθηκαν στο άγαλμα του Τρούμαν video
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: