Δεν πέρασε η πρόταση της Ρωσίας στον ΟΗΕ να σταματήσει η επιθετικότητα εναντίον της Συρίας
Δεν πέρασε η πρόταση της Ρωσίας στον ΟΗΕ να σταματήσει η επιθετικότητα εναντίον της Συρίας

Ψήφισμα που κατέθεσε η Ρωσία στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ το οποίο καλεί να σταματήσει η επιθετικότητα εναντίον της Συρίας, δεν έλαβε αρκετές ψήφους

Ένα ρωσικό προσχέδιο ψηφίσματος που καλεί να σταματήσει η επιθετικότητα εναντίον της Συρίας απορρίφθηκε από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ λόγω έλλειψης υποστήριξης κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας.

Υποστηρίχθηκε μόνο από τη Ρωσία, την Κίνα και τη Βολιβία.
Το ρωσικό σχέδιο προέτρεψε τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους να «σταματήσουν αμέσως και χωρίς καθυστέρηση την επιθετικότητα εναντίον της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας» και να αποφύγουν περαιτέρω επιθετικές πράξεις που παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο και τον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών».

Το έγγραφο επισήμανε επίσης ότι η επιθετικότητα «έλαβε χώρα τη στιγμή που η ομάδα αποστολής διερεύνησης των χημικών όπλων του Οργανισμού για την απαγόρευση των χημικών όπλων μόλις άρχισε να συλλέγει στοιχεία για την υποτιθέμενη χρήση χημικών όπλων στην Ντούμα.

Ζητούσε επίσης να παρασχεθούν όλοι οι απαραίτητοι όροι στους εμπειρογνώμονες του OPCW να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
Το ρωσικό σχέδιο υποστηρίχθηκε από τρία έθνη: τη Ρωσία, τη Βολιβία και την Κίνα. Οκτώ χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας, οι οποίες πραγματοποίησαν επιθέσεις πυραύλων κατά της Συρίας, ψήφισαν «όχι», με τέσσερις άλλες χώρες να απέχουν.

Η Ελλάδα τι κάνει; Καλά, ευχαριστώ. “Ανησυχεί” για την αύξηση προσφυγικών ροών.
Αλήθεια… γιατί δεν παίρνει τους καημένους Σύρους το Ισραήλ που τους πονάει τόσο πολύ και θέλει να τους προστατεύσει από τον Άσαντ και παρακινεί τους πάντες να τον σκοτώσουν; Ααα.. έχουν δηλώσει ότι η χώρα είναι “μικρή” και δεν μπορεί να δεχτεί πρόσφυγες. Μόνο για τους εβραίους της διασποράς έχει χώρο και κάθε τόσο τους καλεί να πάνε εκεί να την ενδυναμώσουν!

Ε.. μόλις γίνει όλη η Μέση Ανατολή δική τους ή υπό τον έλεγχο τους, να πως θα μεγαλώσει και η χώρα!
Έχω άδικο που τον αποκαλώ Οργανισμό Ηνωμένων Εγκληματιών; Τι σκατά πίνακας είναι εκεί στο πλάι;

nea.allnewz

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications