Αυτή είναι η 22χρονη που πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο στη Νέα Σμύρνη
Αυτή είναι η 22χρονη που πέταξε το μωρό της στον ακάλυπτο στη Νέα Σμύρνη

Με λεπτομέρειες που σοκάρουν και δημιουργούν αναπάντητα ερωτήματα, η 22χρονη σπουδάστρια TEI,περιέγραψε στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών, πως έφθασε στο σημείο να γεννήσει το παιδί της και να το πετάξει ζωντανό, από το μπαλκόνι του διαμερίσματος στη Νέα Σμύρνη στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας.

Η νεαρή, υποστήριξε ότι είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη που την κρατούσε κρυφή από όλους, ακόμη και από τον πατέρα του βρέφους και πως το βράδυ της Παρασκευής γέννησε το αγοράκι βάρους περίπου 3,5 κιλών στη μπανιέρα του σπιτιού της μόνη της σε κατάσταση πανικού.

Μάλιστα, είπε πως κανένας δεν κατάλαβε το παραμικρό γιατί έκοψε με ψαλίδι τον ομφάλιο λώρο και στη συνεχεία τύλιξε το βρέφος με ένα σεντόνι, το έβαλε σε μια ροζ σακούλα και το πέταξε στον ακάλυπτο.

Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη της ψάχνοντας πόρτα- πόρτα όλους τους ενοίκους των πέντε πολυκατοικιών που βλέπουν τον συγκεκριμένο ακάλυπτο και στη συνέχεια ταυτοποίησαν το dna της φοιτήτριας με αυτό του νεογέννητου μωρού.

Πλέον η κοπέλα νοσηλεύεται φρουρούμενη σε γυναικολογική κλινική, σήμερα αναμένεται να εκδοθεί σε βάρος της ένταλμα σύλληψης για παιδοκτονία και στη συνέχεια να οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Οι δυο ιατροδικαστές Σουλτανα Μαριανου και Γιωργος Ντιλερνια που διενήργησαν τη νεκροτομή απεφάνθησαν ότι το βρέφος γεννήθηκε ζωντανό και υγιές και απεβίωσε 12-20 ώρες μετά τη γέννηση του από την εγκατάλειψη, την έλλειψη φροντίδας και φαγητού.

Το χρονικό της φρίκης Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στους αστυνομικούς η 22χρονη σπουδάστρια, άλλα και τις πληροφορίες που κατάφεραν να συγκεντρώσουν, όταν η νεαρή κατάλαβε ότι ήταν έγκυος, δεν αποκάλυψε σε κανέναν το μυστικό της και προσπάθησε φορώντας φαρδιά ρούχα αλλά και τη βοήθεια του σωματότυπου της και των περιττών κιλών να κρύψει αυτό που της συνέβαινε.

Ούτε η μητέρα της που μένουν στο ίδιο σπίτι στη Νέα Σμύρνη φέρεται να είχε αντιληφθεί το παραμικρό για όσα βίωνε το παιδί της,ενώ τίποτα δεν φαίνεται να γνώριζε και ο πατέρας του νεογέννητου. Η ίδια είπε πως προσπαθούσε να συμπεριφέρεται φυσιολογικά έτσι ώστε κανένας να μην καταλάβει το παραμικρό και να μην κινεί υποψίες.

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, όταν κατάλαβε ότι έφθασε η στιγμή να γεννήσει, πήγε στην τουαλέτα του σπιτιού της και μόνη της έφερε στον κόσμο το παιδί της στη μπανιερά. Αρχικά σκέφτηκε να το κρατήσει όμως μετά φοβήθηκε τις αντιδράσεις της οικογενείας για την εγκυμοσύνη.

Έτσι, με ένα ψαλίδι έκοψε τον ομφάλιο λώρο και αφού τύλιξε το βρέφος με ένα σεντόνι, το έβαλε στη συνέχεια σε μια ροζ σακούλα και το πέταξε στον ακάλυπτο.

Όταν οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, πόρτα – πόρτα ερευνούσαν τα διαμερίσματα της περιοχής και έφθασαν στην 22χρονη κατάλαβαν ότι κάτι περίεργο συμβαίνει και ζήτησαν σάλιο (δείγμα DNA) από την κοπέλα προκείμενου να γίνει σύγκριση με το γενετικό υλικό του βρέφους.

Όταν ταυτοποιήθηκε και τα εργαστήρια έδειξαν ότι ήταν αυτή η μητέρα, προσήχθη στα κεντρικά της Ασφάλειας όπου και ομολόγησε με λεπτομέρειες στους αστυνομικούς του Ανθρωποκτονιών την πράξη της.

Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση προσπαθούν να εξακριβώσουν αν ισχύει αυτό που υποστήριξε η νεαρή, ότι κάνεις άλλος δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη ή αν η μητέρα της που είναι τραπεζική υπάλληλος ήξερε και προσπάθησε να το συγκαλύψει.

[real] [protothema]

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications