6 Απρ 2018

Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών για Ρουβίκωνα: «Αν έκανε οποιοσδήποτε άλλος τα ίδια τι αντιμετώπιση θα είχε;»

Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών για Ρουβίκωνα: «Αν έκανε οποιοσδήποτε άλλος τα ίδια τι αντιμετώπιση θα είχε;»

Ανενόχλητοι συνεχίζουν τη δράση τους oι αντιεξουσιαστές του Ρουβίκωνα που την Τετάρτη έβαλαν στο στόχαστρο το τουρκικό προξενείο στην Αθήνα.

Μάλιστα, οι αναρχικοί έφυγαν από το Τουρκικό Προξενείο με… αστικό λεωφορείο, ενώ μπροστά από το προξενείο βρίσκονταν 10 αστυνομικοί, οι οποίοι δεν επενέβησαν, με αποτέλεσμα να διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ οι αρχές φέρονται να είχαν πληροφορίες, αλλά δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την επίθεση.

Κι ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας εκφράζει ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του για την υπόθεση, συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ μιλούν για καθεστώς ασυλίας στους αναρχικούς και ελλιπή βούληση από πλευράς της πολιτείας.

«Υπάρχει πολιτική βούληση;»
«Η ασυλία που απολαμβάνουν ορισμένοι συνεχίζεται… Τέτοιου είδους ενέργειες δεν αντιμετωπίζονται με ευχολόγια και επικοινωνιακές καταδίκες» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Αθήνας Μιχάλης Καρδιασμένος.

«Αν έκανε οποιοσδήποτε άλλος τα ίδια τι αντιμετώπιση θα είχε; Αστυνομία και Δικαιοσύνη ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Αρκεί να υπάρχει ανάλογη βούληση και από την Πολιτεία» επισήμανε ο κ. Καρδιασμένος.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών για Ρουβίκωνα: «Αν έκανε οποιοσδήποτε άλλος τα ίδια τι αντιμετώπιση θα είχε;»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: