Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών για Ρουβίκωνα: «Αν έκανε οποιοσδήποτε άλλος τα ίδια τι αντιμετώπιση θα είχε;»
Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών για Ρουβίκωνα: «Αν έκανε οποιοσδήποτε άλλος τα ίδια τι αντιμετώπιση θα είχε;»

Ανενόχλητοι συνεχίζουν τη δράση τους oι αντιεξουσιαστές του Ρουβίκωνα που την Τετάρτη έβαλαν στο στόχαστρο το τουρκικό προξενείο στην Αθήνα.

Μάλιστα, οι αναρχικοί έφυγαν από το Τουρκικό Προξενείο με… αστικό λεωφορείο, ενώ μπροστά από το προξενείο βρίσκονταν 10 αστυνομικοί, οι οποίοι δεν επενέβησαν, με αποτέλεσμα να διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ οι αρχές φέρονται να είχαν πληροφορίες, αλλά δεν κατάφεραν να αποτρέψουν την επίθεση.

Κι ενώ ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας εκφράζει ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του για την υπόθεση, συνδικαλιστές της ΕΛΑΣ μιλούν για καθεστώς ασυλίας στους αναρχικούς και ελλιπή βούληση από πλευράς της πολιτείας.

«Υπάρχει πολιτική βούληση;»
«Η ασυλία που απολαμβάνουν ορισμένοι συνεχίζεται… Τέτοιου είδους ενέργειες δεν αντιμετωπίζονται με ευχολόγια και επικοινωνιακές καταδίκες» ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Αθήνας Μιχάλης Καρδιασμένος.

«Αν έκανε οποιοσδήποτε άλλος τα ίδια τι αντιμετώπιση θα είχε; Αστυνομία και Δικαιοσύνη ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους. Αρκεί να υπάρχει ανάλογη βούληση και από την Πολιτεία» επισήμανε ο κ. Καρδιασμένος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications