9 Απρ 2018

Η αεροπορική βάση της Συρίας δέχθηκε επίθεση από την Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ, δήλωσαν στο Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας

Η αεροπορική βάση της Συρίας δέχθηκε επίθεση από την Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ, δήλωσαν στο Υπουργείο Άμυνας

Μόσχα στις 9 Απριλίου - RIA Novosti. Η αεροπορική επίθεση στο αεροδρόμιο του Τ-4 του Συρίας προκλήθηκε από την Ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία, δήλωσαν στο Υπουργείο Άμυνας. Σημειώνεται ότι η επίθεση συνέβη τη νύχτα της Δευτέρας "μεταξύ 03:25 και 03:53 (ώρα Μόσχας)."

"Δύο αεροσκάφη F-15 της Ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας, χωρίς να εισέλθουν στον Συριακό εναέριο χώρο, χτύπησαν με οκτώ κατευθυνόμενους πυραύλους από το έδαφος του Λιβάνου", πρόσθεσε το τμήμα.

Τρεις πύραυλοι , σύμφωνα με τον Ρωσικό στρατό, "έφτασαν στο δυτικό τμήμα του αεροδρομίου". Πέντε ακόμα καταρρίφθηκαν από την Συριακή αεροπορική άμυνα. Οι Ρώσοι σύμβουλοι δεν τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης.

Τον Φεβρουάριο, οι Ισραηλινοί βομβάρδισαν ήδη τη βάση Τ-4, όπου, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, βρέθηκε σταθμός ελέγχου των ιρανικών αεροσκαφών.

Στη συνέχεια με την απάντηση πυρός από το έδαφος καταρρίφθηκε ένα μαχητικό F-16, που συμμετείχε στην επιδρομή, - ο πιλότος και πλοηγός κατάφεραν να εκτοξευθούν και να διασωθούν.

Σε απάντηση στην απώλεια του αεροσκάφους, η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία επιτέθηκε σε ορισμένους στόχους κοντά στη Δαμασκό, συμπεριλαμβανομένων των μπαταριών της αεροπορικής άμυνας.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η αεροπορική βάση της Συρίας δέχθηκε επίθεση από την Πολεμική Αεροπορία του Ισραήλ, δήλωσαν στο Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: