Βρήκαν νεκρό τον γιο τους στην Κρήτη μετά από 3 εβδομάδες
Βρήκαν νεκρό τον γιο τους στην Κρήτη μετά από 3 εβδομάδες

Για τρεις εβδομάδες παρέμενε στα αζήτητα του νοσοκομείου Ρεθύμνου ο 21χρονος Φρανς από τη Γερμανία, ο οποίος είχε εντοπιστεί αιμόφυρτος από κτηνοτρόφο στα Αμαριώτικα όρη, στις δυτικές παρυφές του Ψηλορείτη.

Η αστυνομία ερευνούσε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια για να καταφέρει να διασταυρώσει την ταυτότητα του νεαρού άνδρα, που μόλις που πρόλαβε να ψελλίσει ότι κατάγεται από τη Γερμανία και διέμενε στο Ρέθυμνο, όμως τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, το απόγευμα της Τετάρτης, επικοινώνησαν οι γονείς του από τη Γερμανία και ξεκινά η διαδικασία επαναπατρισμού της σορού.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται στις 15 Μαρτίου, όταν ένας πυροσβέστης σε πεζοπορία του στον Ψηλορείτη, σε υψόμετρο 1.900 μέτρων, εντόπισε το σακίδιο του εκλιπόντα που περιείχε, μεταξύ άλλων, την ταυτότητά του, μία κάρτα υγείας, έναν υπνόσακο, 1.560 ευρώ και ένα βάζο με μέλι.

Αμέσως ταυτοποιήθηκε ότι επρόκειτο για τα υπάρχοντα του νεαρού ο οποίος βρέθηκε αιμόφυρτος από τον κτηνοτρόφο την 1η Μαρτίου , αφού έτυχε να βρίσκεται σε υπηρεσία ο ίδιος αστυνομικός.

Η τοπική αστυνομία για δεύτερη φορά και με τα πλήρη πλέον στοιχεία του άτυχου νέου, επανήλθε προς ενημέρωση του γερμανικού προξενείου στα Χανιά, όμως και πάλι σχεδόν μια εβδομάδα αργότερα, ο 21 χρονος Φρανς από τη Γερμανία, παρέμενε στα αζήτητα του νοσοκομείου Ρεθύμνου, μέχρι το απόγευμα της 21ης Μαρτίου.

Οι γονείς του άτυχου νέου από τη Γερμανία, ήρθαν σε επικοινωνία με την αστυνομία και τις προξενικές αρχές της Γερμανίας στην Κρήτη και ξεκινά η διαδικασία επαναπατρισμού της σορού του άτυχου νεαρού μέσω ασφαλιστικής εταιρείας, ενώ οι ίδιοι δεν θα μεταβούν στην Κρήτη, παρά θα κινηθεί και έτερη διαδικασία για να παραλάβουν και το σακίδιο του γιου τους με τα υπάρχοντά του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν στάθηκε εφικτό να βρεθεί το που διέμενε ο 21χρονος στο Ρέθυμνο, γι' αυτό και εικάζεται ότι δεν διέμενε σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο δωμάτιο, αλλά μάλλον σε κάποιο δωμάτιο που νοίκιασε μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας για μεγάλο χρονικό διάστημα με αποτέλεσμα να μην αναζητηθεί από κάποιον.

Ο άτυχος νεαρός είχε μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αγίας Φωτεινής στο Αμάρι και στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου μετά και τη δεύτερη ανακοπή καρδιάς που υπέστη, υπέκυψε στα τραύματά του και την εσωτερική αιμορραγία που είχε εμφανίσει και παρά τις προσπάθειες ανάνηψης.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications