Τρόμος για τον δράκο στο Αιγάλεω: Επιτέθηκε σε ανήλικη για να την βιάσει!
Τρόμος για τον δράκο στο Αιγάλεω: Επιτέθηκε σε ανήλικη για να την βιάσει!

Ποιον άνδρα ψάχνει η αστυνομία στο Αιγάλεω, μετά από καταγγελία νεαρής κοπέλα ότι επιχείρησε να την βιάσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο νεαρός πλησίασε την κοπέλα και με την πρόφαση ότι έχει χαθεί της επιτέθηκε.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του Star, ο δράστης είναι 1.80, μελαχρινός, με μακρύ μούσι, φοράει κουκούλα και γυαλιά για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Οι μαρτυρίες για την «αρρωστημένη» δράση του
Και μπορεί στην αστυνομία να έχει γίνει μόνο μία επίσημη καταγγελία για τον φερόμενο ως επίδοξο βιαστή, ωστόσο, στο δελτίο του Star προβλήθηκαν διάφορες μαρτυρίες. Μία από τις νεαρές που μίλησαν είναι η αδελφή μίας 17χρονης η οποία υποστήριξε ότι ο νεαρός:

«έπιασε την αδελφή μου από τα μαλλιά. Της έσπασε τα γυαλιά, το σουτιέν. Της είπε “κοπελιά μήπως ξέρεις που είναι το Δημαρχείο;” και την έπιασε από το μαλλί». Η ίδια ισχυρίστηκε ότι έχει δεχθεί και εκείνη επίθεση ακριβώς στο ίδιο σημείο.

«Ήρθε από πίσω, κι εγώ τον χτύπησα κι έφυγα» λέει η αδελφή του θύματος. Μάλιστα, η συγκεκριμένη επίθεση, όπως ανέφερε η νεαρή έγινε στην Οδό Παπαφλέσσα στο Αιγάλεω στις 3 το μεσημέρι.

«Η κοπέλα μόλις πήγε στο κινητό να δει τη διεύθυνση, αυτός την τράβηξε από τα μαλλιά κι άρχισε να την πιάνει. Προσπάθησε να της βγάλει το σουτιέν. Το έσκισε. Η κοπέλα τού έδωσε μια μπουνιά και κατάφερε να γλιτώσει. Έχει ξαναγίνει επίθεση εκεί στον δρόμο» περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications