28 Μαρ 2018

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ CIA ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΙΤΙΑ!

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ CIA ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΙΤΙΑ!

Αν ακούσετε πως κάποιο σημαίνον πρόσωπο πέθανε ξαφνικά από καρδιακή προσβολή, τότε να είστε καχύποπτοι.. ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ CIA ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΙΤΙΑ!

Πέντε πρώην πράκτορες της CIA περιγράφουν πώς η αρχική τους υπερηφάνεια και ο ενθουσιασμός στην εξυπηρέτηση του έθνους τους, μετατράπηκε σε αγωνία και τύψεις, όταν συνειδητοποίησαν ότι στην πραγματικότητα υπονόμευαν τη δημοκρατία με τη δολοφονία αθώων πολιτών στο όνομα της "εθνικής ασφάλειας"..

Το κορυφαίο μυστικό όπλο της CIA χρησιμοποιείται για τη διεξαγωγή παράνομων δολοφονιών χωρίς να αφήνει ίχνος αποδείξεων. Αυτό το ειδικά σχεδιασμένο όπλο είναι ένα πιστόλι που ρίχνει ένα μικρό δηλητηριασμένο βέλος προκαλώντας καρδιακή προσβολή στον στόχο, σύμφωνα με μαρτυρία από ένα σύντομο βίντεο κλιπ που τέθηκε ενώπιον του Κογκρέσου, αποκαλύπτοντας έτσι ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά της CIA και του βαθέος κράτους.

Το βέλος διαπερνά όλα τα είδη ένδυσης και δεν αφήνει κανένα ίχνος, παρά μια μικρή κόκκινη κουκκίδα πάνω στο δέρμα. Με τη διείσδυση του θανατηφόρου βέλους, το άτομο στόχος δυνατόν να αισθανθεί σαν ένα τσίμπημα από κουνούπι, ή ακόμα και τίποτα.

Το δηλητηριώδες βελάκι αποσυντίθεται εντελώς κατά την είσοδό του στον στόχο και το θανατηφόρο δηλητήριο εισέρχεται ταχέως στην κυκλοφορία του αίματος προκαλώντας του καρδιακή προσβολή.

Μόλις η ζημιά γίνει, το δηλητήριο μετουσιώνεται γρήγορα, ούτως ώστε η αυτοψία να είναι σχεδόν αδύνατο να ανιχνεύσει ότι η καρδιακή προσβολή προήλθε από οτιδήποτε άλλο εκτός από φυσικά αίτια..

stillnessinthestorm + nicos.kastanias

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ CIA ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΑΙΤΙΑ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: