13 Μαρ 2018

Οι επιστήμονες προτείνουν ότι τα εξωγήινα μηνύματα θα μπορούσαν να κρύβουν κάτι το επικίνδυνο για την ανθρωπότητα!

Οι επιστήμονες προτείνουν ότι τα εξωγήινα μηνύματα θα μπορούσαν να κρύβουν κάτι επικίνδυνο για την ανθρωπότητα!

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Χαβάης και το Παρατηρητήριο Sonneberg στη Γερμανία έχουν δημοσιεύσει μια μελέτη σχετικά με το τι θα πρέπει να κάνει η ανθρωπότητα εάν λάβουμε ποτέ ένα εξωγήινο μήνυμα.

Οι ερευνητές έδωσαν σημασία στο γεγονός ότι οποιαδήποτε πιθανή επικοινωνία με εξωγήινους πρέπει να γίνει μεγάλη προσοχή, καθώς θα μπορούσε να προκαλέσει εξαφάνιση της ανθρωπότητας ή κάποια ανεπανόρθωτη παγκόσμια καταστροφή.

Η μελέτη έγινε από τον Michael Hippke, ανεξάρτητο επιστήμονα στο Observatory Sonneberg της Γερμανίας, και τον John G. Learned , καθηγητής της ομάδας φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Χαβάης.

Οι ερευνητές δήλωσαν ότι οι εξωγήινοι θα προτιμούσαν να στείλουν κακόβουλο μήνυμα στα μυαλά, καθώς θα ήταν ευκολότερο και φθηνότερο.

Το έγγραφο ανέφερε:
Είναι φθηνότερο για μια πιθανή εξωγήινη νοημοσύνη να στείλει ένα κακόβουλο μήνυμα για να εξαλείψει τον άνθρωπο αντί της αποστολής διαστημικού σκάφους. "

Προειδοποίησαν μάλιστα ότι ορισμένοι άνθρωποι θα μπορούσαν να καταλήξουν να λατρεύουν τους εξωγήινους ως θεούς! .Προειδοποίησαν επίσης ότι το κακόβουλο μήνυμα θα μπορούσε να προκαλέσει ομαδικά πανικό που θα μπορούσε να οδηγήσει στην τελική πτώση του πολιτισμού μας.

Πέρα από την πιθανότητα ότι ένα μήνυμα στο υποσυνείδητο μπορεί να μεταφέρει σχεδιασμένη πληροφορία ώστε να προκαλέσει αυτοκαταστροφικές τάσεις ή πανικό, υπάρχει επίσης η πιθανότητα ότι μπορεί να περιέχει ιούς ή να κάνουν κακό στην τεχνολογία μας .

Η επιστημονική μελέτη δημοσιεύθηκε στο arXiv.org

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι επιστήμονες προτείνουν ότι τα εξωγήινα μηνύματα θα μπορούσαν να κρύβουν κάτι το επικίνδυνο για την ανθρωπότητα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications