15 Μαρ 2018

Θεωρία υποστηρίζει πως ο Χόκινγκ έχει πεθάνει εδώ και δεκαετίες και όχι σήμερα και έχει αντικατασταθεί από μια μαριονέτα για την παγκόσμια ελίτ!

Θεωρία υποστηρίζει πως ο Χόκινγκ έχει πεθάνει εδώ και δεκαετίες και όχι σήμερα και έχει αντικατασταθεί από μια μαριονέτα για την παγκόσμια ελίτ!

Tα λέγαμε εδώ (Έφυγε από τη ζωή ο Στίβεν Χόκινγκ - τώρα έμειναν χωρίς πιόνι “φυσικό”, μπορεί να εμφανίσουν κανέναν μαύρο για σπουδαίο επιστήμονα! )άλλα τώρα έρχεται και αλλα στο φως εκτός ότι ηταν μια μαριονέτα στην κυριολεξία διάβασε το άρθρο του Μάνου Χατζηγιάννη:
Η είδηση του θανάτου του πασίγνωστου επιστήμονα Στίβεν Χόκινγκ ανέσυρε και την θεωρία συνωμοσίας, σύμφωνα με την οποία ο γνωστός φυσικός δεν πέθανε χθες αλλά είναι νεκρός εδώ και δεκαετίες και έχει αντικατασταθεί από έναν σωσία!

Οι εμπνευστές αυτής της θεωρίας συνωμοσίας, λοιπόν, ισχυρίζονται ότι ο πραγματικός καθηγητής είναι νεκρός εδώ και καιρό και ότι ένας σωσίας έχει πάρει τη θέση του.

Μπορεί ο καθηγητής Stephen Hawking να ήταν ένας από τους πιο γνωστούς επιστήμονες του κόσμου και η ιστορία της ζωής του να έχει καταγραφεί σε βιβλία, ντοκιμαντέρ και βραβευμένα με Όσκαρ κινηματογραφικά δράματα, πλην όμως οι υποστηρικτές αυτής της θεωρίας συνωμοσίας ισχυρίζονται ότι σχεδόν δεν γνωρίζουμε τίποτα στην ουσία για τον βραβευμένο φυσικό.

Γιατί υπάρχουν ορισμένες γωνιές του Διαδικτύου όπου οι άνθρωποι είναι πεπεισμένοι ότι ο πραγματικός Καθηγητής Hawking πέθανε πριν από δεκαετίες και ότι στα επόμενα χρόνια η πολιτική και επιστημονική ελίτ έχει εγκαταστήσει έναν σωσία του προκειμένου να ενεργεί και να ομιλεί στη θέση του, προφανώς προς όφελός της.

Μερικοί από αυτούς που πιστεύουν ότι έχει αντικατασταθεί ισχυρίζονται ότι ο καθηγητής Hawking, Διευθυντής Έρευνας στο Κέντρο Θεωρητικής Κοσμολογίας στο Πανεπιστήμιο του Cambridge, πέθανε το 1985, τρία χρόνια πριν από τη δημοσίευση του καλύτερου βιβλίου του «Μια σύντομη ιστορία του χρόνου».

Η ιδέα μπορεί να φαίνεται παράλογη, αλλά οι υποστηρικτές της έχουν σκιαγραφήσει έξι σημάδια για να την στηρίξουν , που μεταξύ άλλων έχουν να κάνουν και με τον τρόπο που βλέπει κανείς την πολυπλοκότητα των θεωριών του.

Ένα από αυτά τα σημάδια έχει να κάνει με την εμφάνισή του.
Οι άνθρωποι αλλάζουν καθώς μεγαλώνουν, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία γι ‘αυτό, αλλά, όπως επισημαίνουν οι λάτρεις της θεωρίας συνωμοσίας, δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που φαίνονται νεότεροι(!) το 2017 από ;o,τι το 1982, ειδικά αν πάσχουν από μια ασθένεια παραμορφωτική όπως το ALS.Ούτε τα αυτιά των ανθρώπων μειώνονται σε μέγεθος καθώς μεγαλώνουν, ούτε τα δόντια αλλάζουν στη δομή εντελώς χωρίς σημαντική οδοντιατρική εργασία….

Το δεύτερο σημάδι έχει να κάνει με την κατάστασή του.
Το μέσο προσδόκιμο ζωής για ένα άτομο που πάσχει από ALS λέγεται ότι είναι τέσσερα χρόνια από τη διάγνωση. Ο Στίβεν Χόκινγκ διαγνώστηκε το 1963 ! Ωστόσο, φαίνεται να έζησε – με θαυματουργό τρόπο, – περίπου ακόμη 55 χρόνια.

Τα υπόλοιπα σημάδια έχουν να κάνουν με διαφορές σε γαμήλιες φωτογραφίες, όπου ανεξάρτητοι ερευνητές πιστεύουν ότι οι παλιές εικόνες του Hawking διαγράφονται σταδιακά και αντικαθίστανται με νέες οι οποίες έχουν υποστεί επεξεργασία Photoshop και άλλα…

Ο υπολογιστής φωνητικής σύνθεσης
Επιπροσθέτως αναφορά γίνεται και στον υπολογιστή φωνητικής σύνθεσης του Χόκινγκ . Λέγεται ότι δούλευε όταν ο Hawking έσπρωχνε με το ένα του μάγουλο για να σαρώσει και να επιλέξει λέξεις στην οθόνη και αυτές οι γραπτές λέξεις μετατρέπονταν στη συνέχεια σε προφορικές λέξεις μέσω της φωνητικής σύνθεσης.

Εκείνοι που πιστεύουν ότι ο καθηγητής Hawking είναι μια μαριονέτα για την παγκόσμια ελίτ δεν πιστεύουν ότι ο καθένας θα μπορούσε να τα κάνει όλα αυτά απλά σπρώχνοντας με το μάγουλο και παρατήρησαν ότι δεν κινείτο συνεχώς το πρόσωπό του όταν μιλούσε.

Αυτό που πιστεύουν ότι συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι ότι ο καθηγητής δεν έκανε τίποτα και η φωνή που ακούμε είναι αποτέλεσμα των αστροφυσικών της NASA που πληκτρολογούν πληροφορίες σε έναν υπολογιστή – πληροφορίες που θέλουν οι μάζες να ακούν και να εμπιστεύονται όπως λένε – και μεταδίδονται από τον υπολογιστή που συνδέεται με την αναπηρική καρέκλα του Hawking.

Με λίγα λόγια οι υποστηρικτές της προαναφερθείσης θεωρίας υποστηρίζουν πως η φωνή του ρομπότ που προέρχεται από αυτόν τον υπολογιστή δεν έχει καμία σχέση με τον Hawking αλλά είναι απλώς πληροφορίες που η NASA θέλει να πλασάρει σε ένα αφελές και ανυποψίαστο κοινό, όπως ισχυρίζονται πως είναι οι οπαδοί του Hawking, οι οποίοι κρέμονται από κάθε του λέξη.

Το ερώτημα πάντως που εύλογα τίθεται αν δεχτεί κανείς την θεωρία της μαριονέτας, είναι το γιατί;
Η πιο συνηθισμένη απάντηση από τους υποστηρικτές της θεωρίας είναι ότι ήταν – και εξακολουθεί να είναι – σημαντικό για όσους έχουν τον παγκόσμιο έλεγχο να προωθήσουν την επιστήμη και να «χάσουν» τον Θεό.
Οι δυνάμεις αυτές-πάντα σύμφωνα με τους υποστηρικτές της θεωρίας της μαριονέτας- θέλουν οι άνθρωποι να αισθάνονται ότι είναι μικροσκοπικά ασήμαντα σημεία σε ένα άπειρο σύμπαν, σε έναν από τους τρισεκατομμύρια πλανήτες, σε μια θάλασσα με αμέτρητους ήλιους, γιατί οι άνθρωποι που αισθάνονται ασήμαντοι και μικροί αισθάνονται επίσης αδύναμοι και ασήμαντοι, διευκολύνοντας τον έλεγχο τους.

Θέλουν επίσης να χρησιμοποιήσουν το κοινό για να αποδεχθούν τις θεωρίες ως γεγονός.
Η «μαριονέτα» Hawking, όπως ισχυρίζονται, χρησιμοποιείται έτσι για να ενσταλάξει το φόβο στον γενικό πληθυσμό, προωθώντας την ιδέα ότι στην ανθρώπινη φυλή δεν έχει απομείνει χρόνος ζωής παρά μόνο 100 χρόνια, ότι υπάρχουν εξωγήινοι και ότι η επαφή με αυτούς – που μπορεί να είναι επικείμενη – θα μπορούσε να είναι καταστροφική . Όλα αυτά μαζί θέτουν το κοινό σε μια κατάσταση φόβου, και πάλι τους διευκολύνουν να το χειραγωγούν.
Ίσως όλα τα παραπάνω να είναι υπερβολικά και σε καμία περίπτωση δεν υιοθετούνται από τον γράφοντα, αλλά έχουν αν μη τι άλλο το ενδιαφέρον τους….

Από pentapostagma

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Θεωρία υποστηρίζει πως ο Χόκινγκ έχει πεθάνει εδώ και δεκαετίες και όχι σήμερα και έχει αντικατασταθεί από μια μαριονέτα για την παγκόσμια ελίτ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: