Ο Πούτιν είπε ότι η Ρωσία δεν θα εκδώσει τις ΗΠΑ αυτούς που κατηγορούνται για ανάμιξη στις εκλογές
Ο Πούτιν είπε ότι η Ρωσία δεν θα εκδώσει τις ΗΠΑ αυτούς που κατηγορούνται για ανάμιξη στις εκλογές

Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν.
ASHINGTON, 4 Μαρτίου – RIA Novosti. Η Ρωσία δεν θα εκδώσει στις Ηνωμένες Πολιτείες τους πολίτες της οι οποίοι κατηγορήθηκαν ότι παρενέβησαν στις εκλογές των ΗΠΑ το 2016, δήλωσε ο

Βλάντιμιρ Πούτιν σε συνέντευξή του στο NBC.
«Ποτέ, η Ρωσία δεν εκδίδει τους πολίτες της σε κανέναν, όπως και οι Ηνωμένες Πολιτείες», υπογράμμισε. Ο Πούτιν πρόσθεσε ότι οι κατηγορούμενοι δεν εκπροσωπούνταν από τις ρωσικές αρχές. «Τι ακριβώς έκαναν, δεν έχω ιδέα», είπε. Ο πρόεδρος καλεί επίσης τους Αμερικανούς ομολόγους του να στείλουν σχετικά υλικά αντί να «μιλάνε στον Τύπο». «Είμαστε έτοιμοι να το εξετάσουμε και να μιλήσουμε γι ‘αυτό», δήλωσε ο Πούτιν.

Κατάλογος του Mueller
Το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα των ΗΠΑ Robert Mueller, ο οποίος διερευνά τη λεγόμενη ρωσική παρέμβαση στις εκλογές των ΗΠΑ το 2016, δημοσίευσε τον Φεβρουάριο ένα κατηγορητήριο εναντίον προσώπων που είναι ύποπτοι ότι διέπραξαν το έγκλημα αυτό. Το έγγραφο, που προετοιμάστηκε για εννέα μήνες, περιέχει περίπου 40 σελίδες, αναφέρει 13 Ρώσους.

Όλοι τους, με επικεφαλής τον εστιάτορα Yevgeny Prigozhin, σύμφωνα με τον ειδικό εισαγγελέα, ήθελαν , αλλά δεν θα μπόρεσαν να επηρεάσουν τα αποτελέσματα της εκλογής του προέδρου των ΗΠΑ. Η Μόσχα δεν αποκλείει ότι θα απαντήσει στις πιθανές κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον των Ρώσων από τη λίστα «Mueller». Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ράμπακοφ δήλωσε ότι οι αρχές αντιδρούν πάντα σε τέτοια μέτρα.

Οι κατηγορίες προς την Μόσχα για παρεμβάσεις στις εκλογές ακούγονται περιοδικά στις ΗΠΑ και σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες αλλά δεν έχει υπάρξει ποτέ καμία ένδειξη ότι συνέβη μια τέτοια παρέμβαση. Η Ρωσία έχει επανειλημμένα αρνηθεί τις κατηγορίες και εκπρόσωπος του Προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ τις χαρακτήρισε «απολύτως αβάσιμες». Ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, σχολιάζοντας αυτούς τους ισχυρισμούς, επεσήμανε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να το υποστηρίζουν.

References ↑ NBC ( https://www.nbc.com/ ) tokoutsavaki.blogspot.gr

tetragono 300x300 Διαβάστε περισσότερα

&controls=0 χωρις εικονα g8U0JHNAW6w h g8U0JHNAW6w 0EiyuZwPKFQ http://www.dailymotion.com/embed/video/x1bpnpt?api=true&autoplay=1 --------------- -600x334 megalo 700

nafainetai synexeia
http://img.youtube.com/vi/ /sddefault.jpg eikona

----------Share:-----------------------------

προσοχή το ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ δεν υιοθετεί ειδήσεις απο τέτοιες ιστοσελίδες!

meta property="og:tags" content="" itemprop='keywords'/ meta name="news_keywords" content=""/
link rel="original-source" href="" /


meta property="og:tags" content="" itemprop='keywords'/
onmouseover="this.src='';" onmouseout="this.src='';"

©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

thevείπε...

Χα χα, οι γελοίοι σου έχουν αφαιρέσει όλες τις εικόνες και βίντεο της δημοσίευσής σου.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications